Крем-антиакне для обличчя з пребіотиками та екстрактом зеленого чаю
Biono Prebiotic And Green Tea Extract Anti-Acne Cream
Обираючи собі крем для зимнього періоду я, як і багато дівчат, спрямовую свою увагу в бік не просто зволоження, а більше на відновлення та зміцнення захисного бар'єру шкіри, на захист від впливу навколишніх факторів та на заспокоєння
В кремі від українського бренду Biono поєдналися компоненти , які відповідають всім вищезазначеним моїм запитам
В ньому міститься олія рисових висівок, екстракт зеленого чаю, комплекс пребіотиків, екстракт центелли, магнолії, пантенол
Ось повний склад:
Aqua, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Polyglycerin-6, Centella Asiatica Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Glycerin, Alcohol, Green Tea (Camelia) Leaf Extract, Hexylene Glycol, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Pentylene Glycol, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Sorbitol, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, Fragrance, Cellulose Gum, Inulin, Cellulose, Magnolia Officinalis Bark Extract, Lactobacillus/Rye Flour Ferment.
Хочу звернути вашу увагу на те, що анти- акне властивість не була пріоритетною для мене, тому не можу сказати як крем впливає на акне, але запалення і почервоніння він знімає, що мені було важливим
Детальніше про користування і відчуттяi
Крем приємної консистенції середньої густини білого кольору, має звичайний косметичний легкий запах
При нанесенні відчувається, що він лягає тонким шаром і того зволожує і всмоктується швидко, не залишаючи плівки або неприємних відчуттів
Користувалась я ним після сироватки з вітаміном С і сироватки з азелаїновою кислотою, то з усіма подружився, чому була дуже рада (бо дуже на це розраховувала😍)
Для сухої шкіри, скоріше за все, буде малувато зволоження і треба обрати щось важче і плотніше, а для жирної і комбінованої - чудово, пори не забиває, обличчя жирним не виглядає ні ввечері, ні на ранок
Але...
ОДНЕ АЛЕ І ЄДИНИЙ МІНУС ➖
Пляшечка з дозатором, в який помістили крем
Коли в мене залишилось 1/4 крему, дозатор перестав видавати його
Чи він зламався, чи забився, та тоді я зрозуміла, що навряд чи дістану весь крем до останньої краплі
А діставала його трубочкою, яка кріпилась до дозатора, це була та ще морока
Залишки крему залишилася на стінках та трохи на дні
Більше нічого поганого не скажу, і крім цього спокійно можу рекомендувати 👍🏻
Зараз у користуванні в мене ще один крем від Biono, поки тестую і напишу про нього пізніше 🌹
Коментарі (0)