Швець Карина🤍

Аромат, який так і лишився для мене загадкою

Аромат, який так і лишився для мене загадкою
Аромат, який так і лишився для мене загадкою

Всім привіт!

Розповідаю про аромат, який я вперше за багато часу не змогла зрозуміти до кінця. Це був подарунок від Пришелець Ольга, і це другий аромат від ELDO, який в мене є (про перший тут ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/28176/ )

Оля казала, що на старті цей аромат їй схожий на Comme des Garcons Concrete, і саме тому він мене зацікавив. Проте я не почула схожості з конкрітом, але можливо просто мої рецептори надто давно слухали той парфум і тому я не можу прям обʼєктивно оцінити схожість.

Що ж відчула я? Давайте розкажу ⤵️

Аромат, який так і лишився для мене загадкою

🌶️Верхні ноти: Бергамот, Рожевий перець та Ладан;

🌹Середні ноти: Корінь ірису, Замша та Троянда;

🧶Базові ноти: Мадагаскарська ваніль, Австралійський сандал, Мускус, Боби тонка та Бензоїн.

Доволі цікаві та багатообіцяючі ноти. Я ніяк собі не уявляла цей парфум, з першого пшику мені він сподобався більше, ніж той же Привид.

Що ще я помітила з перших же секунд, так це те, що база у обох цих ароматів схожа, і тепер мені цікаво: це просто співпадіння, чи вона така фірмова у ELDO і прослідковується крізь всі аромати?

Чесно, я не можу сказати, що відчуваю якусь конкретну ноту з заявлених виробником. Якби мені дали затестити аромат всліпу, я б не розібрала жодної ноти.

Читала багато відгуків, у яких писали, що парфум «мильний», «повітряний» і тд - для мене абсолютно ні. Він не з тієї опери «чистих» ароматів. Для мене звучить доволі різко, чується перчикова гостринка. Але він не душить, не викликає головного болю - сприймається мною доволі спокійно в будь-яких дозах.

І так, щодо доз - доволі цікаво. Він має гарну стійкість, півдня точно сидить і супроводжує мене, але прямо таки гучного шлейфу не дає.

Але це і не ніжна хмаринка коло мене.

Я його тестувала 3+ тижні і так і не змогла зробити однозначних висновків.

Цей аромат не запамʼятався мені якимось особливим, але і не лишився «повз проходячим».

Мені він доволі східно і перцево звучить, не знаю щодо троянди - я її особливо не чую, але можливо щось і є.

Точно є багато мускусу, але грає він приємно.

Цей парфум універсальний для мене - він доречний і зранку, і вдень, і ввечері, під будь-який стиль одягу та макіяж, на будь-яку подію.

Мені в цілому сподобався аромат і я дуже рада була з ним познайомитись, ще є залишки в семплі і рука до нього постійно тягнеться, тому що він складний для мене і знову ж таки я до кінця його не розумію - тому і хочеться постійно слухати і намагатись якось злитись з ним.

Семпл чи відливант точно рекомендую для знайомства, тому що аромат не дуже звичний і думаю, що сподобається багатьом.

Дякую за увагу 🧸