О'L

Chanel Coco Mademoiselle Hair Mist

Chanel Coco Mademoiselle Hair Mist

Парфумами для волосся я користуюсь на постійній основі та доволі часто пишу про це в спільноті https://club.makeup.com.ua/post/6859/ Я їх справжній фанат!

Саме цей міст для волосся шукала більше двох років, оскільки Chanel Coco Mademoiselle є моїм улюбленим парфумом вже більше 20 років! І я вже не уявляю свого життя без нього!

https://club.makeup.com.ua/post/3025/

Проте, знайти його для мене виявилось доволі важко. Він був в мене кілька років тому назад, а потім зник у нас з продажу - останнім часом це прям якась рідкість! Та й загалом, дивлюсь, люксові парфуми для волосся не дуже часто зустрічаються (

Тож, неймовірно щаслива, що я їх знайшла )

Як на мене, димка доволі стійка, мені може замінити навіть парфум. Тримається на волоссі до наступного миття (2-3 дні точно). На шкірі, звісно ж, "зникає" швидше, але вона й не призначена для застосування на шкірі чи одязі.

До речі, виробник запевняє, що у складі взагалі немає спирту, тож, волосся пересушувати не буде.

Сторонні запахи на волоссі маскує доволі гарно. Захист від UV, на жаль, ніде не задекларовано, але я сподіваюсь, що він все ж таки є, оскільки навіть більш дешеві парфуми для волосся його мають, а тут він ну вже точно повинен бути. Додаткового блиску також поки не помітила, але це може бути пов'язано з тим, що волосся й так у гарному стані (поки що 😂).

Зараз моїм радощам немає меж! Залишу цю красу на весну )

Chanel Coco Mademoiselle Hair Mist
Chanel Coco Mademoiselle Hair Mist