Оліч

Marc-Antoine Barrois Encelade

Marc-Antoine Barrois Encelade

Забігла я в магазин щоб послухати пару ароматів, і під руку попався ще й Encelade. Я нанесла його на блоттер і побігла далі по справах. Цей блоттер не відпускав мене ще два дні. Я хотіла його слухати і слухати. Все думала яка краса, незвичайний такий аромат, чи то свіжий, чи то деревинний, мені от прям сильно треба мініатюрка/флакон, або хоча б відливант. Натрапила на мініатюрку і швидко замовила!) Тільки кінець у цієї істрорії не дуже, поки я ще два дні чекалана доставку вже оплаченого аромату, блотер все ще лежав на робочому столі, все так само сильно пах і встиг мені прям, м'яко кажучи, набриднути)

Як ви зрозуміли з цієї історії стійкість та шлейф у цього парфуму на найвищому рівні. Блоттер пахнув сильно як мінімум 4 дні після одного розпилення. З мініатюри я наносила на шкіру по одному намазу (флакон йде без розпилювача) на кожну руку нижче згибу ліктя, і чула аромат від себе ререз теплу куртку, куртка потім ще теж пахла пару днів. Думаю цих 10 мл мені вистачить не на один рік.

Щодо самого аромату, я б не сказала що вони схожі з його більш популярним братом Ганімедом, тут совсім інша історія, але відчувається що стиль один, що не дивно, бо парфумер у них один й той самий, Квентін Біш.

Якщо в Ганімеді я чую однозначно зрозумілі мені речі - свіжі надруковані журнали, грубу шкіту та трошки пластику, то тут треба прям добряче подумати що це нагадує. Читаючи відгуки, слухаючи аромат, я для себе все ж вирішила, що тут я чую багато свіжого і трошки наче аж гіркуватого зеленого розтертого листя, , деревину, ветивер, та може шось накшталт хвойної смоли. А ще як на мене, то на блотері він пахне ніжніше, ніж на шкірі. Аромат унісекс, але як на мене більше в чоловічу сторону.

Хтось асоціює цей аромат з розплавленим залізом, хтось з вілканічною лавою. З зеленню, землею і деревом. Хтось обожнює, а хтось дуже сварить) Байдужим він скоріш за все точно не залишить) Я от поки що не визначилась "за" я чи "проти", чогось хочеться на собі все ж чогось більш спокійного. Бо Енцелад прям от ДУЖЕ настирний. Можливо спробую продати, чи використовувати на хлопцеві, хоча думаю йому не зайде, бо його все душить.

Висновок - парфум прям дуже "потужний", дуже на любителя, рекомендую купувати тільки післа ДЕКІЛЬКОХ затестів, щоб і на шкірі, і на одязі, і на блотері.

Для мене поки Ганімед приємніший, якщо порівнювати іх так)

Було б цікаво послухати вашу думку про нього, хто вже знайомий з ароматом)

Marc-Antoine Barrois Encelade
Marc-Antoine Barrois Encelade