Багацька Ірина

#donotdothat – історія про зачіску з жахів

#donotdothat – історія про зачіску з жахів

Побачила чудову ініціативу від Білень Дарини #donotdothat. Не можу не доєднатися. У кожного з нас 100% були треш-історії повʼязані із beauty-індустрією і, скоріш за все, не одна. Одна з найбільш закарбованих у моїй памʼяті – історія про необачний візит до перукаря.

Події цієї повчальної історії відбувалися років 8 тому.

Жила-була дівчинка Іра, і в один погожий день знадобилося діві цій терміново змінити зачіску. Думала-гадала, і не придумала нічого кращого, аніж сходити до перукарні, що поблизу знаходилась. Відгуки, спитаєте ви? Портфоліо? Здоровий глузд? Ні, не задумувалась, не чула про таке тоді дівчинка. Хоча, заради справедливості, ніяких відгуків у мережі про цей заклад не було, і бути не могло.

Зрештою, подумала дівчинка, – «Я ж не фарбуватимуся, проста стрижка, ну що там можна зіпсувати?». Знала би вона, наскільки неправа була в той момент…

Прийшла дівчинка Іра до перукаря і на питання: «Що сьогодні робимо?» дала відповідь: «Довжину залишаємо максимальну й робимо каскадну стрижку». Перукар мовила: «Не проблема, все зробимо».

Чаклувала-чаклувала досвідчена майстриня і видала дівчинці результат:

Із волосся нижче плеч зачіска піднялася до вух. Але не це найстрашніше. Замість акуратного каскаду отримала дівчинка вискублені місцями пасма, з якими мало що можна було зробити.

Ридала дівчинка кілька днів над цим жахіттям, але що поробиш з ним… Зітхнула важко, та й подумала, що «Волосся, не зуби, відросте», заспокоїлася і намагалась якось вкладати цей безлад.

Коли через 3 місяця дівчина звернулася вже до іншого майстра, щоб хоч щось виправити. Першим питанням було «Хто Вас так?»😂

Виправляли цей жах ще впродовж приблизно 9 місяців. 3 походи до майстра знадобилося, щоб вирівняти волосся до нормального стану.

Ось така повчальна історія дівчатка, тож обираючи майстра, по можливості, вивчайте його портфоліо, особливо, якщо волосся відростає повільно.

P/S: Діалоги можуть бути неточними, за давністю подій.