Огляд гелю для душу від Сіст ерс
Або чому треба читати етикетку:))
Енного дня, енного місяця, 2023 року
С: Алюо-ооо
Протяжним й глухим , як гудіння сови, в трубці почувся голос сестри.
Добрідеее-е-ееень🦉 а я тобі подарунок відправила. Отримаєш, поюзаєш.
Я: Добрий)) ок, я тебе наберу пізніше, на тренування біжу
Тиждень потому, того ж 2023 року
Я: Привітулі. Ні ну ти ж така молодець, я його спробувала і непогано непогано...
Причмокнувши губами, видаю з себе неабиякого поціновувача вишуканих спа засобів.
Аромат такий, наче в пляшку окрім геля ще влили 50 мл парфумів.
- Делішес
Вирвалося з язика, бо перегляд Гарі потера в оригіналі все ж таки закарбувався на підкорку.🤣
С: не знаю, мене він сушить! Я не можу ним користуватися. От тільки видавлю з пляшки, нанесу, шкіра така суха стає, поморшкувата й ще й пече.
Пригніченим голосом, наче її зараз відправлять на город сапувати, вичавила з себе сестра.
Я: як так? в мене все ок. Налила те молочко на руки, розтерла між долонями, насолоджуючись ароматом і все... помила себе) й нічого не пече.
ВСМИСЛІ🦉
С: в смислі ти його ? .. миєшся ним? То ж Боді люш-еее-еен, я брала люшен нам.
Я: Боді не люшен то, а гель ,яким митися треба. В душі. 😹
С: зачекай, ти хочеш сказати, що цілий тиждень я мазала його на себе?
Це було сказано з такою задумливістю, ніби моя сестра щойно відкрила нову галактику, а потім виявилося , що то бліді розводи на склі..
В слухавці почул ися гучні слонячі гупання. Цокання баночок і протяжний скрежет у динаміку. а потім пронизливий "Фааакк-к-к-к"
НАС ПІДСТАВИЛИ😹
С: мене підставили! Я хотіла пахнуть духами на тілі, а тепер прийдеться їм митися...
Вердикт: перед вживанням читати етикетки😅
Щодо мене. Гель дійсно цікавий, особливо його молочна текстура. Це як молочко для вмивання, тільки вмивання всього тіла.
Аромат пЬОрфект, хоч і дуже дуже насичений. Після душу він же залишається на шкірі. "Боді не люшен" шкіру не сушить, якщо що💕
Коментарі (0)