Наумова Ксенія

Мій досвід домашнього фарбування з Inebrya Color

Мій досвід домашнього фарбування з Inebrya Color

Вперше пишу відгук у клубі. А ще вперше фарбуюся професійними фарбами, самостійно (!) змішуючи фарби. Для мене це подвиг. Адже раніше фарбувалася виключно в салонах, потім вимушено спробувала готові рішення типу Гарньєр. Та салони зараз не завжди в доступі і відповідної якості, а готова фарба з масс маркету мою сивину не брала.

Інебрія мене зацікавила відгуками і допомогою їхніх спеціалістів.

Я маю русе (десь рівня 7) від природи волосся, тонке, пряме, середньої густини, і зараз вже є сивина, не локалізовано, а розкидано, десь ~50%. І зафарбовується вона не сказати, щоб дуже легко.

Перша моя спроба з Інебрією Колор була без поради спеціаліста: взяла 7.1 і намазюкала на все, на коріння і на полотно. І така задоволена собою... отримала не надто зафарбоване коріння з рижинкою і ніби зеленкуватий ледь помітний відблиск. Не скажу, що прям дуже погано, майстриня-перукарка навіть сказала, що колір гарний, хоча можна було б краще))) (Потім почула, що це все на 7,1 і така: "А що ви хотіли ним зафарбувати?").


Спеціалісти Inebrya під моїм коментарем порадили оптимальнішу формулу. А я прочесала ютуб дрібнозубчатою щіточкою і трошки цю формулу відкорегувала. І результатом наразі задоволена куди більш.


Формула для коренів: 7.00+7.11+7.13 (в рівних долях) 1:1,5 на 6% окиснику. Для полотна 7.00+7.11+7.13 7г+7г+16г 1:1,5 на 3% окиснику.


Сивина взялася, наскільки я можу оцінити, і з'явився ніби червонувато-золотистий підтон, що мені до вподоби, порівняно з мишино-сірим або з зеленуватим.

Мій досвід домашнього фарбування з Inebrya Color
Мій досвід домашнього фарбування з Inebrya Color

В перший раз мені здалося, що я трохи висушила волосся. І вже думала попрощатися з Інебрія Колор. До того ж консистенція у фарби здалася загустою.

Та вже вдруге чи то втретє, я оцінила консистенцію - це навіть зручно! А от щодо стану шевелюри - то я нічого не перетримувала, діяла за годинником, нормально намазала (кажуть, це важливо, бо фарба "випиває" вологу з волосся, якщо зекономити) і скористалася нарешті адекватними доглядовими засобами (напишу про них якось). Тому волосся після фарбування в гарному блискучому самопочутті.