Христина 🌺

Ідеальний нюд знайдено!!!

Ідеальний нюд знайдено!!!

Тут варто почати з того, що такий відтінок лаку я шукала практично весь минулий рік. Він був мега популярний, його в вигляді гель лаку мали практично всі.

Я ж гель лаками не користуюся, бо вони в. Ене не тримаються...максимум тиждень. А звичайний лак ідеально носиться 4 дні. Смішно, але факт. Гель лак я робила десь разів 6 чи 7, і зрозуміла, що це не моє.

Звичайним лаком користуюся часто. Шукала нюдовий відтінок, і ніде не могла знайти, щоб був саме такий...справжній нюд: без рожевого чи рижого. Потім заспокоїлась і пошуки припинила.

Ідеальний нюд знайдено!!!

Зараз нігті в мене переживають якусь кризу. Вони ломаються, розшаровуються, на пластинах утворюються якісь горбочки час від часу. Не користувалася лаком десь пів року. Краще не стало. Зараз вже хочеться весни, можна ходити без рукавиць, а ще хочеться гарного манікюру, тож вирішила якось нігті привести в порядок.

Купила лак Sally Hansen. Він містить вона нову олію, і ще багато інших поживних речовин, які мають відновлювати структуру нігтів, вирівнювати колір, щоб не було жовтого відтінку, і зміцнювати нігті.

Купувала на іншому сайті, там був тільки один відтінок, вибору не було. Але мене це не турбувало, бо зацікавив сам лак і його дія, тож брала я його швидше в лікувальних цілях. А тут на мейкапі дуже багато різних відтінків, дійсно є що вибрати, на будь-який смак.

Отже: нафарбувала я ним нігті...і зрозуміла, що це той самий відтінок, який так довго шукала. І з цього всього мав би вийти дуже класний манікюр, коли мої нігті хоч трішки "прийдуть до тями".

Обʼєм баночки - 14,7 мл...досить великий. Дизайн теж чудовий. Лак ідеально, зручно і швидко наноситься. Засихає довше, ніж звичайні лаки. Тримається ідеально 5 днів, дальше стираю. Роблю перерву. А головне- він не відчувається на нігтях. З ним нігті не так ломаються. Тепер без проблем відкриваю кришки в банках 😅, жовтизни теж немає. Наносила в 2 шари, зверху нічим не покривала. Лак сам по собі має гарний блиск.

Для мене це чудова знахідка, яка точно краща, ніж звичайний лак. Тут ніби 2 в 1: і манікюр і живлення.