Darina🦉

Нові мешканці від Jole

Нові мешканці від Jole

Привіт красуні!

Нещодавно в мене була онлайн консультація з косметологом (доречі вперше в житті я звернулась онлайн). Звернулась я з такими проблемами як:

1. Розширені пори (в мене це генетичне), але я намагаюсь щось робити, аби не було гірше.
  2. Сліди пост-акне (маленьки світло червоні, та велика пляма на щоці вже темно червого кольору ), + пігментація.
  3. Шрам від механічного видалення запального елементу.
  4. Зменшити активність сальних залоз.

Я чомусь думала, що мені зараз координально замінять мій долгяд (і це дуже вдарить по гаманцю). Але ні, я відправила фото своїх засобів, своєї шкіри во всій красі, описавши всі проблеми, дала відповідь на багато питань стосовно здоров'я, ліків, аналізів, способу життя і т.д.

І мені запропонували спробувати азелаїнову кислоту (крем або сироватку), використовувати глиняні маски (вони були в моєму догляді раніше, але зараз я щось розслабилась), і якусь заспокійливу маску, бо в мене часто бувають запалення та подразнення.

Ось що було обране та погоджено:

• Сироватка для обличчя від акне з азелаїновою кислотою 15% Jole
  • Очищувальна маска для жирної та проблемної шкіри Jole
  • Заспокійлива ламелярна маска Jole

+ до цього залишили мій базовий огляд (мою пінку, тонік , та крем для обличчя та очей).

Зафіксувала своє "ДО", і чекаю на результат, звісно, що на диво я не очікую, але цікаво, що з того вийде.

Чому Jole ?! Я багато прочла відгуків, та деякі результати вражали, я давно хотіла , щось спробувати (особливо ламелярну маску, після допису Mila__Mi).

Тож користуюсь всього тиждень, але хотілось би відмітити деякі враження стосовно "моїх "нових" мешканців.

Нові мешканці від Jole
Нові мешканці від Jole
Нові мешканці від Jole

Що хотілось би одразу відмити стосовно всіх засобів, це пакування! Кожен засіб окремо упакован в захісну міцну плівку (а не просто картонну коробку), це прям дуже круто, ви точно знаете, що ніхто туди не "тикнув пальцем", не "оцінив аромат" і т.д. За це власнуку або власниці бренду велике дякую, можно брати приклад!

На кожному засобі є вся необхідна інформація для користувача.

Заспокійлива ламелярна маска

Зовнішній вигляд

Баночка з міцного скла, темного кольору. Кришка міцно закручивається, в середені має захісну мембрану. Об'єм 50 г.

Аромат та текстура

Аромат дуже легкий (трав'яний), на шкірі не залишається.

Текстура - кремово-гелева, приємна до шкіри, легко розподіляється по обличчю. Кремового кольору (коричневатий відтінок), на шкірі стає прозорою. Миттєво вбирається, не залишаючи жодних слідів. Плюс в тому, що маску не потрібно змивати (спеціально для таких ледачих, як я). Економічна в використанні.

Дуже гарні враження після першого використання, вона за хвилини заспокоює шкіру, та надає ефект прохолоди.

Склад:

Aqua, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cannabis Sativa Seed Oil, Linum Usita-Tsimsimum (Linseed) Seed Oil, Panthenol, Centella Asiatica Extract, Rose (Rosa Centifolia) Extract, Cetearyl Alcohol, Phospholipids, Sphingolipids, Lecithin Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Bisabolol, Licorice (Glycyrrhiza glabra) Root Extract, Ginkgo Biloba Extract, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, PhenoTetrapeptide-15, Gluconolactone, Rosa Canina Fruit Oil, Allantoin, Rutin, Escin, Asiaticoside, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol.

Зовнішній вигляд

Білий пластиковий флакон, міцна прозора кришечка. Дозатор гарно працює. Об'єм 30 мл.

Аромат та текстура

Аромату я ніякого не відчуваю.

Текстура - кремова, дуже щільна, білого кольору. Важко розподіляється по шкірі. Миттєво вбирається. Залишає матовий фініш, мені дуже подобається, як після неї виглядає обличчя (для мене дуже комфортні відчуття). Поки крім матування, ніякого ефекту я не помітила.

Склад:

Aqua, Azelaic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Beeswax, Ni-Acinamide, Squalane, Hydroxyethylcellulose, Bisabolol, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Valine , Propanediol, Benzoic Acid.

Зовнішній вигляд

Аналогічний, як у ламелярної маски. Об'єм 110 г.

Аромат та текстура

Аромат як і у глиняних масок (в пакетику), але десь далеко, відчувається аромат олії чайного дерева.

Текстура - доволі густа сметана, сірого кольору. Легко наноситься на шкіру. Для мене плюс такого формату, що не треба колотити самій, бо я завжди перебільшую з водою, і витрачаю набагато більше ніж потрібно.

Щоб я додала до масок - це маленький шпатель для нанесення (бо я завжди забуваю його купити).

Склад:

Aqua, Bentonite, Kaolin, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Salicylic Acid, Cyclo Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Zeolite, Pan-thenol, Sulfur, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Zinc PCA, Zinc Oxide, Charcoal Powder, Phenoxyethanol, Bisabolol, Rosa Canina Fruit Oil, Sodium Polyacrylate, Caprylyl G , Melaleuca Alternifolia Leaf (Tea Tree) Oil.

Пробники сироваток, ще не тестила, вирішила використати їх потім. Доречі ще один плюс, що можно взяти зразок на пробу.

Тож перше знайомство доволі приємне, але зустрінимось "на дні" баночок, з результатом "ДО" та "ПІСЛЯ"!

Буду рада якщо поділитися враженнями, хто вже користувался ціми засобами!

Дякую за увагу!