Dolce & Gabbana L'Imperatrice
Легко впізнаваний
L’Imperatrice 3 від Dolce & Gabbana неймовірно привабливий аромат. Парфум L’Imperatrice був випущений легендарним будинком моди у 2009 році у парфумерній лінійці Anthology.
Надихнулися вони при створенні лінійки колодою карт таро. У колекції D&G використовували старші аркани – вони є головними картами таро.
Третя карта таро, що означає імператрицю, недаремно була обрана, як ідея створення популярного аромату. Це одна з найсильніших і найцікавіших карток у магічній колоді, здатна розкрити справжній характер аромату.
Особливу увагу було приділено рекламної кампанії бренду, яка справила справжній фурор. В презентації брали участь популярні топ-моделі. Які позували абсолютно голими, тримаючи в руках парфуми. L’Imperatrice презентувала культова супермодель Наомі Кемпбелл. Дуже хотіла показати Вам рекламу, але пост заблокували, все ж таки голі фото🌚.
Всю антологію чекав успіх, але особливе місце зайняв номер три, який на сьогодні вже став легендою.
Fragrance Anthology складалась 5 ароматів (лінія мала шалений попит, тому трохи пізніше додали ще 3 запахи):
1 - Le Bateleur (Звабник);
3 - L'Imperatrice (Імператриця);
6 - L’Amoureaux (Закохані);
10 - La Roue de la Fortune (Колесо Фортуни);
18 - La Lune (Луна).
Згодом інтерес зник, окрім номера три. На жаль до цього часу цікаво, як звучать інші.
Піраміда:
Початкова нота: Ківі, Ревінь, Рожевий перець
Нота серця: Жасмин, Кавун, Цикламен
Кінцева нота: Лимонне дерево, Мускус, Сандал
Початкові ноти зачаровують своїм фруктовим звучанням, сумішшю запашного рожевого перцю, ківі та свіжого зеленого ревеню.
Серце - це соковитий кавун у квітковому поєднанні з цикламеном та жасмином.
Кінцеві охоплюють пряними нотками мускусу та сандалу з освіжаючою ніжністю лимонника.
L'Imperatrice має дуже просту та лаконічну упаковку. Але тут творці хотіли приховати таємний сенс: для справжної краси не потрібні прикраси.
Цей аромат можна любити або ненавидіти, ніяк не можна залишитися байдужим.
Природність запаху кавуна асоціюється в основному з літом. Але для мене він найкраще відчувається зимою, дуже ніжно і чуттєво одночасно.
Літом я переходжу в іншу категорію людей, які починають ненавидіти. Дуже часто в жарку погоду люди користуються ним не знаючи міри, жасмин виходить на першу позицію і починає душити.
Але навіть тут можна знайти вихід, я відкрила для себе мʼяку версію парфуму.
Цей раз мене здивував український виробник Extract.
Їхня вода Sun неймовірно привабливий аромат, для мене, це літня версія парфумів L'Imperatrice, яка не душить.
Коментарі (0)