Гель-крем потрійної дії
Laroche Posay Effaclar Duo + M
Після певного часу використання Гель-крему La Roche-Posay Effaclar Duo + M, я помітила, що моя шкіра стала трохи сухішою та, в деяких місцях (щоки), подразненою.
Особисто мені, продукт не сильно допоміг зменшити кількість прищів.
Трохи зменшились сліди від висипань.
Коли з'являються нові вугрі, цей засіб, їх досить швидко підсушує (я наносила його точково на недоліки).
Спочатку, при першому використанні, було відчуття легкого пощіпування і печіння, але воно швидко пройшло.
Я використовувала засіб не кожного дня, тому що, здається, в різний період, в нього різна дія.
І він Не запобігає повторній появі (ніякої потрійної дії нема).
Використовую кілька разів на тиждень (якщо ввечері то після умивалки, якщо вранці то після крему зволожуючого).
Іноді він підсушує, а іноді витягує висипання (вони ніби скоріше наривають і т.д.), він ніби витягає закриті прищі.
Цей засіб не підходить для людей з сухою або чутливою шкірою.
Крем має легку текстуру, що швидко вбирається і не залишає відчуття липкості.
Має приємний запах.
Зручна упаковка (сама бутилочка, кінчик, легко наноситься). Компактний, маленький, з собою можна всюди брати.
Фото з до та після прикріпила.
P.S. Але, паралельно з цим засобом, я ще іноді користувалась бальзамом Cicaplast, та сироваткою від CeraVe з ретинолом, тому я не знаю чи це ефект саме від нього чи від цих всіх засобів разом взятих)))
Та й, взагалі, стан шкіри не лише залежить від засобів, а й від циклу та харчування та і сили волі (стриматися і не видавити чорні точки чи прищі).
Коментарі (0)