Darina🦉

Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки

Привіт дівчата!

Я відношусь до тих людей, хто не купляє собі крем для рук, використовую для цього лосьон. Зараз мені вистрачає для зволоження олії, про неї писала тут https://club.makeup.com.ua/post/29502/ , дуже класна річ.

Я дуже полюбила Shelly, вони котики! В мене є вже улюблені засоби від цього бренду, олійки та скраб для рук, це щось неймоверні! Але скажу відверто, сама би крем не замовляла. Цей крем мені подарувала моя кицюня. І що Ви думаєте?! Тепер я знаю, що таке комфортний крем для рук. І ось чому :

Доволі просте пакування. Міцна туба білого кольору, кришка фліп-топ (міцно закривається). Стриманий сучасний дизайн. На звороті є вся необхідна інформація для користувача. Об'єм 45 мл. Зручно брати з собою.

Має легкий свіжий аромат (хоча вказано, що аромат квітковий), який швидко зникає зі шкіри.

Текстура - доволі густа, кремообразна, білого кольору. Плюс для мене він легко розподіляються, та миттєво вбирається (не має бажання через 5 хвилин піти та й помити руки, бо я так часто робила після жирних кремів).

Склад (інформація з сайту):

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60, Stearic Acid, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Elastine, Caprylic / Capric Triglyceride, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Arnica Montaba (Arnica) Flower Extract, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Silver Citrate, Parfume.

- завдяки кератину зміцнює і відновлює;
- цитрат срібла славиться антибактеріальною дією;
- екстракт арніки відомий цілющим і заспокійливим властивостями.

Мої враження:

• Крем гарно зволожує та живить шкіру;
  • Миттєво вбирається та миттєво дає результат ;
  • Не залишає ніяких слідів та відчуття жирності;
  • Дуже економічний в використанні;
  • Гарно заспокоює шкіру з холоду ( в мене завжди червоні руки);
  • + Антибактеріальна дія ( ну це завжди актуально).

Про свої улюблені засоби для домашнього манікюру писала тут https://club.makeup.com.ua/post/33112/

Тож тут 10/10. Shelly на висоті🦉