Alina🍒

Маска для обличчя від Byphasse - Skin Booster Soothing & Anti-Redness Sheet Mask

Маска для обличчя від Byphasse - Skin Booster Soothing & Anti-Redness Sheet Mask

Всім привіт🙂

Нарешті у мене дійшли руки, аби поділитись з вами дописом про свої враження від використання тканинної маски для обличчя від бренду Byphasse.

В своїй щоденній доглядовій рутині маю декілька позицій від цього бренду і маю лише позитивні враження, тож, отримавши цю маску в подарунок, була у передчутті затесту✨

Маска знаходиться у класичному пакуванні з мінімалістичним дизайном і має зручну лінію для відриву.

Сама ж маска була без додаткового трафарету, на який інколи додатково закріпляють саме лекало і містила достатню кількість есенції для обличчя.

Розгорнути маску було легко, розмір підійде для будь-якого личка, так як має додатково лінії зрізу, які, трошки натягнувши, можна добре підігнати та зафіксувати лекало, якщо вона вам трошки завелика.

Також відмічу, що у порівнянні з іншими більш бюджетними масками для обличчя лекало міцніше та приємніше на дотик.

Що ж нам обіцяє виробник:

  • відновлення
  • від почервонінь
  • заспокоєння
  • зволоження
  • пом'якшення

Маска має приємний легкий косметичний аромат та дуже приємну до обличчя текстуру самого лекала.

Вона добре тримається на обличчі, не сповзає та не викликає неприємних відчуттів.

Після зняття не залишається неприємного липкого шару, але я все одно завжди змиваю залишки есенції з обличчя, попередньо трошки його помасажувавши.

Шкіра стає зволоженою та гладенькою, вона заспокоює незначні почервоніння та знімає подразнення, тож зі своєю основною задачею вона впоралась напрочуд непогано.

Хоч і я вважаю маски для обличчя чимось виключно атмосферним, завжди маю в своєму арсеналі декілька штук для швидкого зволоження, заспокоєння шкіри обличчя.

Однозначно, що ця маска вартує уваги, але вважаю невеличким мінусом її вартість, я все ж віднесу її до середньої цінової категорії, без знижки її вартість - 118 грн., на знижці можна придбати за 98.

Загалом, зі своєю задачею маска впоралась та подарувала приємні відчуття від використання, тож раджу до неї придивитись😉

Дякую всім за увагу🤍