𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Скульптор від Ln pro

Скульптор від Ln pro
Скульптор від Ln pro
Скульптор від Ln pro

Я дуже рада була дізнатися, що у продаж скоро все таки повернеться скульптор від Ln pro у попередньому нормальному відтінку, який був раніше. Останнім часом на нього були негативні відгуки, бо в тій партії наплутали його з бронзером, отже не дивно, що для всіх відтінок був невдалим як для такого продукту.

Скульптор від Ln pro

У мене як раз нормальна "версія" з гарним холодним відтінком під #101 "Натуральна тінь" і мені дуже подобається цей скульптор.
Я навіть і не уявляла, що мені так легко буде з кремовою текстурою.

Скульптор у міцному прозорому футлярі з пластика. Доречі, зроблений якісно, надписи не стираються, кришка відкривається нормально, нічого не бовтається і не відпадає.

Формат засобу - це щось неймовірне, бо він незвичайний. Раніше у мене не було нічого подібного. Поверхність скульптора не тверда, проводячи пальцем відчувається його м'якість, палець легко ковзає, неначе по маслу, але сам скульптор не жирний. Текстура ніби мус, приємна, кремово-бархатиста, гарно набирається на палець.
Вираженого запаху немає.

Чим краще наносити?

Набирати його однозначно прийдеться пальцями. Спочатку я його і розподіляла ними і в принципі виходило гарно, але не кожному цей спосіб до душі. Потім я вже підібрала до нього пензлик, який добре все розтушовує. Отже на обличчя переношу пальцями і потім тушую пензлем.

Насправді з ним дуже легко працювати. Навіть якщо нанести щільний темний шар, то все прекрасно розтушується, плям з ним не наставиш. Кремова текстура на шкірі потім перетворюється наче в пудрову, фініш виходить матовим. З тональними засобами скульптор не конфліктує, не роз'їдає мою основу, в пори не провалюється, не робить на обличчі бруду.

Відтінок дуже вдалий, холодний коричневий, тауповий, але без надлишкової сірості, як раз те, що треба для утворення природньої тіні.
На фото із-за недостатнього освітлення і пасмурної погоди може здаватися, що скульптор має теплий підтон, але в житті виглядає більш холодним.
Стійкість має чудову, на протязі дня тримається, не зникає.

За його допомогою швидко і без проблем можна зробити контуринг. Найчастіше я підкреслюю ним скули, а також його можна використовувати в якості тіней (а чому б і ні?).
Мене повністю все влаштовує, цей скульптор вартий уваги.