Mila__Mi

Я була в шоці від результату

Я була в шоці від результату

Раніше я вже пробувала маски від Joko, писала про них відгуки

https://club.makeup.com.ua/post/17285/

https://club.makeup.com.ua/post/15851/

І знаю, що дехто з вас купляв їх по моїм рекомендаціям, дякую, що довіряєте 💕

В сьогоднішньому дописі я розповім про заспокійливу альгінатну маску з екстрактом зеленого чаю 🍵та алое вера 🌿

В мене весь догляд наразі базується саме на заспокоєнні, оскільки ДО я користувалася деякими засобами з кислотами.

Оскільки це вже не перша моя маска від бренду я спокійно беру 100 г упаковку (це дуже вигідно). Але у бренда є також 20 г маски (саше на одне використання), та 200 г - найбільший формат (в баночці, якщо я не помиляюся).

100 г маска знаходиться у пакеті-слайдері. Цей формат мені подобається, маска добре зберігається і ніде не розсипається ☝🏻

На зворотній стороні є інформація про засіб: опис, склад, спосіб застосування, рекомендації до застосування та інше. Інформація вказана на двох мовах укр. та англ.

Повний розбір складу ⬇️
Діамантова земля - складається переважно з останків діатомових водоростей. Дбайливо відлущує ороговіли клітин епідермісу, глибокого очищує пори і вирівнює загальний рельєф шкіри.
Альгінат (sodium alginate) - солі альгінових кислот/природні гелеутворювачі, які отримують з деяких видів морських водоростей, найчастіше - ламінарії. Зволожує та заспокоює шкіру.
Сульфат кальцію - очищує та матує шкіру.
Екстракт алое вера - містить в собі багато корисних речовин; загоює, тонізує, зволожує, пом'якшує, знімає запалення, надає бактерицидну дію, регенерує. Ідеальний компонент для чутливої шкіри.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
Ретиніл пальмітат (віт. А) - пом'якшує підвищує еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки. 
Екстракт зеленого чаю (екстракт камелії) -
антиоксидант; містить в собі багато вітамінів та інших корисних речовин. Зміцнює стінки судин та капілярів, перешкоджаючи порушенню їх проникності та ламкості; тонізує, захищає шкіру від впливу УФ-променів.
Mica - мінерал шаруватих силікатів (нешкідливий); сяючі часточки у масці; абсорбує зайвих жир.
Діоксид титану - порошок (основа маски), здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром.
Ультрамарин - натуральний неорганічний пігмент, некомедогенний; ідеальний для чутливої шкіри.

Він дуже гарний та повністю безпечний 👌🏻

Аромат нагадую м'ятні цукерки 🍬 з легкою квітковою нотою. М'ята тут дуже м'яка, але при цьому дуже приємно освіжає 🌿

Колір у маски блідо-зелений, але при контакті з водою стає м'ятно-зеленим.

Текстура сухий порошок з ледь помітними сяючими часточками, які при контакті з водою будуть сяяти яскравіше ✨

20 г маски (відміряю мірною ложкою) насипаю в мисочку для приготування масок ➡️ заливаю 50-60 мл води як і пише і виробник. Потім все швиденько замішую силіконовим пензликом - до однорідної консистенції густої сметани.

Наношу на попередньо очищене обличчя, зволожене тоніком та сироваткою (в мене наразі гіалуронова). Накладаю ровним шаром і чекаю 20-25 хв.

Бажано в цей час просто прилягти і насолодитися даною процедурою 🧖🏻‍♀️

Після використання знімаю маску та змиваю залишки з обличчя теплою водою.

Щоб вам наглядніше показати ефект "після" я вирішила її використати після глиняної маски (про яку нещодавно писала), яка при довготривалому триманні на обличчі викликає на моїй чутливій шкірі почервоніння.

І як бачите результат є і маска в цьому випадку показала себе просто ідеально👌🏻

🌿глибоко зволожує та тонізує

🌿освіжає (це прям відчутно з першого нанесення)

🌿заспокоює почервоніння на шкірі та зменшує запалення

🌿матує

🌿 вирівнює тон та робить шкіру більш еластичною

Як і всі інші маски бренду, вона ефективно працює в своєму направленні. І окрім зменшення почервоніння ви подивіться як вона наповнює шкіру вологою 😯

Однозначно можу радити (до того ж зараз на них чудові знижки 👍🏻).

Дякую за увагу 🧡