Фісташка

Легкий та Ефективний: тестую Troiareuke Aesthetic BB Cream A Formula

Легкий та Ефективний: тестую Troiareuke Aesthetic BB Cream A Formula
Легкий та Ефективний: тестую Troiareuke Aesthetic BB Cream A Formula

Нещодавно я писала відгук на кушон від цього ж бренду, який, до речі, мені подобається більше, ніж ББ-крем. Про нього можете прочитати

https://club.makeup.com.ua/post/25851/

Вихідні дані:

- шкіра жирна

- маю акне і пігментацію

- шкіра схильна до почервонінь

Засіб має нейтральний аромат. Текстура середня: вона не рідка і не густа, як сметана. Якщо наносити крапельку, то вона не розтікається. Пакування мені дуже зручне. Тюбик маленький, але вистачає мені на 2 місяці активного використання. Носик у тюбику дуже зручний, легко регулювати кількість продукту.

Я наношу його всіма доступними засобами і він лягає гарно при будь-якому нанесенні. Найчастіше користуюсь пензликом, але також використовую спонжі для кушонів або типу б'юті блендера. Останнім покриття виходить більш тонке.

ББ-крем дуже добре нашаровується, що дозволяє нанести тоненький шар просто для вирівнювання кольору або нашарувати його, щоб перекрити якісь більш помітні недоліки.

Зараз у мене дуже показово, як він перекриває висипання. Після того, як я перехворіла грипом, мене дуже обсипало, і на фото прям видно, наскільки добре він перекриває червоні плями. Звісно, тут я нанесла більш щільний шар. А ось на лобі наносила дуже тонкий, просто щоб перекрити невеликі почервоніння.

На мою думку, ББ-крем виглядає на шкірі дуже добре, колір підлаштовується під шкіру і не виглядає маскою. Я завжди закриваю його пудрою, бо маю дуже жирну шкіру обличчя, але якщо у вас нормальна шкіра, то можна і без пудри. Фініш у нього підсвіченої шкіри.

Склад тонального крему гарний, я показувала його косметологу, і вона його схвалила.

У мене саме фіолетовий Aesthetic BB Cream A Formula. У нього один відтінок і він світлий. Як у всіх корейських ББ відтінок. Якщо ви корейські тональні берете 21 відтінок, то фіолетовий вам підійде. У цього бренду є ще бірюзовий ББ Aesthetic BB Cream H Formula. Цей вже буде темніший і мені він не підходить.

ББ-крем з хорошим складом, який досить легкий у використанні, має зручну упаковку. Можна легко нашаровувати і контролювати товщину покриття. Дуже гарно перекриває почервоніння і недоліки на шкірі.

До недоліків засобу можна віднести тільки ціну і те, що він не доступний на популярних косметичних сайтах.