Швець Карина🤍

GRWM: ФОТО НА ДОКУМЕНТИ

GRWM: ФОТО НА ДОКУМЕНТИ

Я три рази робила цей макіяж для фотографії на водійське, і критерії були такі:

✅легкість

✅швидкість (бо доводилось фарбуватись о 6:30 ранку, щоб на 7:30 доїхати до ТСЦ)

✅природність - без яскравих акцентів, максимально мʼяке підкреслення моїх рис обличчя

GRWM: ФОТО НА ДОКУМЕНТИ

Мені здається, що фото вийшло непогане) в порівнянні з моїм фото у закордонному паспорті, яке було зроблено 5 років тому, це небо і земля.

Які важливі пункти я хотіла б відмітити для вдалого фото?

💄Використовувати щільний тон, адже фото робиться в основному зі спалахом + на білому фоні, і легкий тон може зіграти злий жарт з вами. В житті легке покриття виглядає гарно, але на фото нам потрібен максимально рівний тон обличчя, по якому потім будемо робити корекцію і який точно приховає всі синячки/почервоніння/висипку. В моєму випадку це був BB Holika - шикарний тональний з гарним перекриттям, який не відчувається на шкірі. Робила огляд ▶️https://club.makeup.com.ua/post/20636/

Моя думка все ще така - бюджетно і дуже круто, підходить проблемній шкірі, красиво виглядає на обличчі. І для життя, і для фото ✅;

💄Тон в колір шиї. Моя шия була схована високим коміром від светру, але обовʼязково треба враховувати різницю в кольорі, якщо шия оголена - коригуйте тон аджастером;

💄Використовуйте в макіяжі для фото на документ максимально природні кольори:

- тінь створюйте нейтральним скульптором, додавайте його більше, ніж в повсякденному житті, ну і правильно розставляйте саму тінь;

- румʼяна - персикові або припилено-рожеві (в залежності від тону шкіри), ніяких кричущих модних яскравих кольорів (в житті це круто, але для фото на документ - ну такоє). Обовʼязково протягніть залишки румʼян на лоб/ніс/очі - це додатково дасть ще трохи свіжості;

- максимально делікатний хайлайтер (я взагалі його не використовувала здається, мене підсвітив той жирок, що скопився на обличчі протягом 6 годин очікування іспиту на холоді 🗿)

💄Гарненька тушовка, бо вийде, як у мене: здавалось, що тушувала рум’яна добре, але на фото виглядає трохи плямами - недопрацювала.

💄Коричнева туш замість чорної. Знову ж таки - виглядає максимально природньо, розкриває погляд і робить максимально мʼякий акцент на очі.

💄 Можна зробити тоненьку і акуратну стрілочку (коричнева - ідеально, звичайно ж це не повинен бути варіант а-ля Емі Уайнхаус). Я від стрілки відмовилась і просто жирненько підвела слизову олівцем ламель 406 (мокко), але я не впевнена, що з моменту нанесення о 7 ранку до моменту фото о 16:00 і ще після сварки з інспектором, під час якої очі мокріли, на тій слизовій хоч щось лишилось). А от стрілка б нікуди не поділась.

💄Чітко окреслений контур губ, бажано - в тон вашого натурального пігменту або просто нейтральний нюд без рижини або надмірно рожево-червоних відтінків. У мене було улюблене комбо: механічний олівець Патрісія 02 + олія NYX Status Update. На виході отримуємо шоколадні губи)

В цілому це все, що я хотіла сказати від себе по макіяжу для фото саме на документи. Я вважаю, що на таких фото повинен бути акцент на природність, щоб воно було гарне і дивлячись на паспорт/водійське/студентський квиток і тд і на вас в житті не виникав дисонанс та відчуття двох різних людей.

До речі, можливо Оксана Князєва зі своєї професійної точки зору як фотографа щось додасть або виправить якісь мої думки)

Дякую за увагу і бажаю вам лише вдалих фото 🧸

p.s. мені здається, що мої "макіяжні пости" вже такі нудні, адже кожен раз, додаючи список продуктів, я розумію, що користуюсь переважно однією і тією ж косметикою)