saybeautyk

GRWM: ФОТО НА ДОКУМЕНТИ

GRWM: ФОТО НА ДОКУМЕНТИ

Я три рази робила цей макіяж для фотографії на водійське, і критерії були такі:

✅легкість

✅швидкість (бо доводилось фарбуватись о 6:30 ранку, щоб на 7:30 доїхати до ТСЦ)

✅природність - без яскравих акцентів, максимально мʼяке підкреслення моїх рис обличчя

GRWM: ФОТО НА ДОКУМЕНТИ

Мені здається, що фото вийшло непогане) в порівнянні з моїм фото у закордонному паспорті, яке було зроблено 5 років тому, це небо і земля.

Які важливі пункти я хотіла б відмітити для вдалого фото?

💄Використовувати щільний тон, адже фото робиться в основному зі спалахом + на білому фоні, і легкий тон може зіграти злий жарт з вами. В житті легке покриття виглядає гарно, але на фото нам потрібен максимально рівний тон обличчя, по якому потім будемо робити корекцію і який точно приховає всі синячки/почервоніння/висипку. В моєму випадку це був BB Holika - шикарний тональний з гарним перекриттям, який не відчувається на шкірі. Робила огляд ▶️https://club.makeup.com.ua/post/20636/

Моя думка все ще така - бюджетно і дуже круто, підходить проблемній шкірі, красиво виглядає на обличчі. І для життя, і для фото ✅;

💄Тон в колір шиї. Моя шия була схована високим коміром від светру, але обовʼязково треба враховувати різницю в кольорі, якщо шия оголена - коригуйте тон аджастером;

💄Використовуйте в макіяжі для фото на документ максимально природні кольори:

- тінь створюйте нейтральним скульптором, додавайте його більше, ніж в повсякденному житті, ну і правильно розставляйте саму тінь;

- румʼяна - персикові або припилено-рожеві (в залежності від тону шкіри), ніяких кричущих модних яскравих кольорів (в житті це круто, але для фото на документ - ну такоє). Обовʼязково протягніть залишки румʼян на лоб/ніс/очі - це додатково дасть ще трохи свіжості;

- максимально делікатний хайлайтер (я взагалі його не використовувала здається, мене підсвітив той жирок, що скопився на обличчі протягом 6 годин очікування іспиту на холоді 🗿)

💄Гарненька тушовка, бо вийде, як у мене: здавалось, що тушувала рум’яна добре, але на фото виглядає трохи плямами - недопрацювала.

💄Коричнева туш замість чорної. Знову ж таки - виглядає максимально природньо, розкриває погляд і робить максимально мʼякий акцент на очі.

💄 Можна зробити тоненьку і акуратну стрілочку (коричнева - ідеально, звичайно ж це не повинен бути варіант а-ля Емі Уайнхаус). Я від стрілки відмовилась і просто жирненько підвела слизову олівцем ламель 406 (мокко), але я не впевнена, що з моменту нанесення о 7 ранку до моменту фото о 16:00 і ще після сварки з інспектором, під час якої очі мокріли, на тій слизовій хоч щось лишилось). А от стрілка б нікуди не поділась.

💄Чітко окреслений контур губ, бажано - в тон вашого натурального пігменту або просто нейтральний нюд без рижини або надмірно рожево-червоних відтінків. У мене було улюблене комбо: механічний олівець Патрісія 02 + олія NYX Status Update. На виході отримуємо шоколадні губи)

В цілому це все, що я хотіла сказати від себе по макіяжу для фото саме на документи. Я вважаю, що на таких фото повинен бути акцент на природність, щоб воно було гарне і дивлячись на паспорт/водійське/студентський квиток і тд і на вас в житті не виникав дисонанс та відчуття двох різних людей.

До речі, можливо Ksyposhka зі своєї професійної точки зору як фотографа щось додасть або виправить якісь мої думки)

Дякую за увагу і бажаю вам лише вдалих фото 🧸

p.s. мені здається, що мої "макіяжні пости" вже такі нудні, адже кожен раз, додаючи список продуктів, я розумію, що користуюсь переважно однією і тією ж косметикою)