Ya Yana

Пінка з блискітками та історія про beauty-delulu моєї подруги

Пінка з блискітками та історія про beauty-delulu моєї подруги

Моя красуня-подружка має екзему — запальне хронічне захворювання шкіри, яке особливо загострюються в періоди сильного стресу. Шкіра реагує негативно буквально на все і потребує спеціального догляду. Інакше — свербіж, лущення, почервоніння.

Вона проходить лікування, ретельно ставиться до підбору косметики. Але одного разу дала маху. Чомусь за брендом Clarins закріплена репутація косметики для проблемної та схильної до алергії шкіри. Я не раз чула від людей щось типу: не даруйте мені ніякої косметики, крім Clarins, бо в мене на все алергії. Так, бренд славиться натуральними компонентами у складах, але конкретно виділяти його, як подорожник від усіх хвороб, я б не стала.

Не знаю, чи у вас є подібні марення щодо певних брендів, чи конкретно цього. Просто хочу наголосити, що упереджене ставлення до брендів може бути не лише негативним, а й позитивним, і це також може мати певні наслідки. Якщо бренд має лінійку для атопічної шкіри, не означає, що усі його продукти підійдуть людині з такою проблемою. Це важливо пам’ятати і тим, хто має екзему чи певні алергічні реакції, і тим, хто підбирає подарунки для таких людей.

Що ж там з подругою? Пінка викликала сильний свербіж та почервоніння. І не дивно, адже це АТОПІЧНА шкіра. В той час, як продукт заявлений для жирної та комбінованої.

Я зі своєю комбінованою можу сказати, що пінка однозначно варта уваги. Далі детальніше про неї.

Перше, що вразило мою внутрішню маленьку дівчинку, це блискітки. Такі дрібненькі🤗. Вони зовсім не лишаються на шкірі після вмивання, просто створюють настрій. Маю такі самі у своєму шампуні. Здавалося б, ніякої функції не несуть, але тааак мило.

Запах. Він є, але дуже легкий та свіжий. Щось фруктово-квіткове.

Відчуття після вмивання дуже приємні. Шкіра миттєво стає гладенькою та м’якою. Мені довелося вмитися ще раз, після першого затесту, бо я просто сиділа і не могла перестати гладити свої щічки, так вже м’якесенькі були. Стягнутість продукт не провокує, звичайно, після вмивання треба наносити тонік чи крем, але нема відчуття, що шкіра дуже хоче пити.

Компоненти і що вони дають:

  • Екстракт таволги — очищує, матує, контролює жирний блиск
  • Екстракт морінги — зволожує та покращує бар’єрні властивості
  • Вода з квітів гіркого апельсина — заспокоює та пом’якшує.

Чи матує шкіру? Моя шкіра рідко блищить протягом дня, особливо в такі морози, як зараз. Але пінка дійсно зробила її помітно матовою, не провокуючи сухість. Це великий плюсик.

Чи вартує пінка своїх коштів? (наразі це ≈ 1200 грн.) Тут питання завжди спірне. Деякі дерматологи навіть радять економити на продуктах для вмивання. Але я точно можу сказати, що вона виконує заявлені обіцянки, і дійсно чудово підійде для комбінованої шкіри.

Діліться у коментарях, якщо маєте схожі історії про упереджено добре чи погане ставлення до брендів, буде цікаво почитати. Усім чудового вечора та покупок, які створюють тільки приємні сюрпризи. ❤️