Ta_nyaaaaaaa

Змінила думку про патчі загалом? | Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі Mermade

Змінила думку про патчі загалом? | Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі Mermade
Змінила думку про патчі загалом? | Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі Mermade
Змінила думку про патчі загалом? | Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі Mermade

Напевно ви пам’ятаєте мою думку про патчі. Нагадаю: не бачу ніколи від них ефекту, максимум для чого вони мені - для настрою й створення чарівної атмосфери.

Однааак… здається я побачила ефект від патчів вперше (не враховуючи затест Talika) 🤭

Як я уже згадала, мої патчі з лімітованої колекції - такі патріотичні малютки))

💸 Ціна патчів на акції була 159 грн, без акції в межах 200 грн. Доступно і приємно)

Кількість: 60 шт.

Вони упаковані у картонну коробочку відповідних до колекції відтінків 🇺🇦. Що побачила вперше у патчах? Відкривши коробочку, мене відразу зустріла інструкція з нагадуванням провести попередньо затест на руці (чого я ніколи не роблю, і цей раз - не виключення 🤪), загальними настановами щодо використання патчів. Як я загалом дотримувалася інструкцій цього разу - побачите у дописі далі 😅

Баночка пластикова з кришечкою, що закручується на різьбу.

Додатково встановлена пластикова захисна мембрана перед патчами та лопатка, аби їх було зручніше вилучати 😌

Виготовлені з тонізувальної гідрогелевої основи. Доволі тоненькі і ніжні. 😱 настільки ніжні, що я навіть дотиком нігтя випадково пошкодила цілісність. Мають ледь помітний шимер. Так святково виблискують при гарному яскравому освітленні 💗

Також був випадок, коли я взяла 2 патчі лопаткою і навіть не помітила. Ну дуже вони тонкі і делікатні. Але для мене це плюс, бо не відчуваються чимось великим і тяжким на обличчі.

Патчі двох кольорів: 💙сині та жовті💛. Розміщені як інь-Янь. Всередині багато сироватки. Вони щедро просочені. Настільки щедро, що інколи треба забирати залишки, аби патчі не сповзали по обличчю.

Я обрала зволожувальні патчі, які призначені також і для відновлення, від темних кіл та освітлення.

Їх основними компонентами є:

• гіалуронова кислота - підтримує водний баланс, вирівнює рельєф шкіри;

• колаген - підвищує еластичність шкіри навколо очей і робить її підтягнутою;

• екстракт лаванди - заспокоює та знімає втому.

Насправді спочатку сталася халепа. Відразу перепрошую за не дуже естетичні фото, тоді я їх робила просто для подруги.

Після першого використання у мене почервоніла шкіра на місці прилягання патчів. «Невже знову алергічна реакція?!», - подумала я і засмутилася. Під час витримки патчів відчувала неприємне печіння протягом перших 5 хв.

Тут же я опрацьовую склад, щоб визначити компоненти, які могли викликати алергічну реакцію: Aqua/Water, Glycerin, Chondrus crispus, Gellan gum,Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydroxyethylcellulose, Hyaluronic acid, Panthenol, Soluble Collagen, Betaine, Xanthan gum, Butylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Allantoin, Parfum/​Fragrance, Mica, Potassium chloride

Зважаючи на склад, можливі алергенні реакції можуть бути викликані Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, а також Parfum/Fragrance. тобто натуральними екстрактами лаванди і ромашки і ароматизатором. Можу помилятися, тоді виправте, будь ласка.

Згодом, у 3 із 4 випадків нанесення я отримувала печіння, і 2 із них було з червоними плямами.

Не знаю чому, але я не здавалася 😅

❗️ витримую строго за рекомендацією виробника 5-10 хв, і не більше 15 хв, щоб не отримати зворотній ефект

Патчі завжди тримаю в холодильнику для більш потужного ефекту.

Усі наступні рази використання, включно з цим, що для допису, я відчуваю печіння і пощипування під очима перші 5-7 хв після нанесення патчів.

АЛЕ! перестали з’являтися червоні сліди після патчів. Натомість я отримую освітлення темних кіл та зволоження. Однак після їх застосування мені ще хочеться додатково використати крем під очі.

Обов’язково прибираю надлишки сироватки, тільки тоді патчі не сповзають. Хоча зазвичай, розмістивши їх під очима, займаю горизонтальне положення і насолоджуюся.

Використовую як патчі різних кольорів, так і однакових на один раз. Їх дія однакова.

Мені подобається як патчі охолоджують, освіжають, допомагають прокинутися, дають зовсім легке зволоження і найголовніше для мене - освітлюють темні кола 🥰

Перепрошую, але такого ефекту не бачила навіть від Patchology за 500 грн ПАРА. Також патчі Mermade у рази дешевші, однак такі ж ефективні як Talika!

Дівчата, от чесно. Після першого затесту відтягувала час до другого і була готова ледь не відразу писати негативний відгук!

Але я рада, що дала час патчам і організму звикнути до них і навіть полюбити 🥰

Ці патчі я точно РАДЖУ, бо вони бюджетні і ефективні. А що треба ще?)

❗️ єдине хочу застерегти дівчат про можливу алергічну реакцію.

У мене завжди була чутлива шкіра, а останнім часом просто жах, бо вона стала гіпер-чутливою.

Усім гарного дня і настрою ☺️