Iryna Koval

Ellips Hair Vitamin

Ellips Hair Vitamin
Ellips Hair Vitamin

Ellips - це бренд, який спеціалізується на створенні продуктів для догляду за шкірою голови та волоссям. Найвідомішою серією продуктів від Ellips є вітамінізовані олії - природні помічники для сухого та ламкого волосся. Вітаміни-капсули, вироблені в Індонезії, є швидкою допомогою для пошкоджених локонів. Кожна капсула містить різні вітаміни, які є необхідними для підтримки краси та здоров'я волосся.

Ellips Hair Vitamin

1 капсула - одне застосування, але на мою густоту волосся вистачає на два рази. Капсулу слід відкрити за допомогою ножиць й нанести її вміст на вологе вимите волосся, розприділяючи по всій довжині, але не наносити на коріння та шкіру голови. Після чого висушити та вкласти волосся звичним способом.

Арганова олія, вітаміни А, С, Е і Pro-vitamin В5 живлять, лікують, захищають і доглядають за ламким і неслухняним волоссям. Олія женьшеню робить волосся більш слухняним, мед помʼякшує й надає блиску. При регулярному застосуванні усуває ламкість волосся.

Тип волосся: для ламкого, сухого, жорсткого та пошкодженого волосся.

З додаванням олії алое вера для блиску та мʼякості волосся. Після використання капсул волосся стає більш пружним, легко розчісується, корисні речовини проникають у структуру волосся й запобігають його січенню.

Тип волосся: для світлого, натурального та нефарбованного волосся.

Незмивні вітаміни-олія для волосся з технологією PRO-KERATIN COMPLEX покращують структуру волосся й роблять його гладким, як шовк. Вміст капсули надійно захищає волосся від ламкості та випаровування вологи, має термозахисні властивості. Олія алое вера доглядає за волоссям, помʼякшує його, робить гладким, блискучим і шовковистим. Зміст капсули допомагає при укладанні та вирівнюванні волосся.

Тип волосся: для всіх типів волосся, для пористого та сухого волосся.

Вітаміни для волосся Ellips надають волоссю неперевершений блиск, м'якість і силу, а ще дуже приємний фруктовий аромат. Мені подобається міксувати різні серії, тим самим насолоджуватися різноманітністю поживних речовин, які надають волоссю всебічний догляд. З часом можна помітити накопичувальний ефект, волосся стає сильнішими, більш блискучими і здоровішими з кожним застосуванням.