Oli Seagull

LAMEL Posh Matte: не моє, але може бути твоїм

LAMEL Posh Matte: не моє, але може бути твоїм

Моє тестування помадок. Нажаль, не саме вдале 🥲

Мені попались такі відтінки:

402 - FROST ROSE

407 - WINE RED

408 - PASSION PINK

Оформлення симпатичне, матове, яскраве. Пензлики зручні, але для мене набирають забагато продукту, а коли намагаєшся трохи зняти дозатором, то просто брудниться горлечко. Доводиться використовувати додатковий пензлик, щоб зняти зайве.

Нанесення було справжнім випробуванням! Кольори не зовсім "мої". Першим спробувала червоний 407 відтінок, який, на диво, вийшов найкраще і найцікавішим. 402 лягав нерівномірно, з проплешинами, а другий шар лише погіршував ситуацію, роблячи колір неоднорідним. Загалом на нанесення цієї помади я витратила часу, як зазвичай на весь макіяж 😵‍💫

Після повного висихання, на губах я її відчуваю як крейду ( наче я її тільки що цілувала) і здається ,що ось -ось вона почне осипатися. Це не так , просто такі відчуття)

Помада підкреслила всі недоліки, навіть ті, про які я не знала! Зморшки та лусочки стали більш помітними. Навіть ретельне зволоження перед нанесенням не допомогло. І не сказати, що вона прям сушить губи в процесі носки. Вона просто зморщує їх в першу хвилину і далі так і ходиш.

З'їла я її доволі швидко ближче до слизової, в інших місцях трималась добре. Але мені зовсім не комфортно з нею. Враховуючи , що я нарешті повністю полюбила блиски і олійки , це прям жах для мене 😅

Можливо ця помада просто не для моїх не ідеальних губ) А для таких більш гладких і пухких 🫦