Тканинні масочки для об личчя
Доглядові процедури для обличчя це завжди приємно особливо якщо це тканинна масочка для обличчя 🧖♀️ Хоча я більше люблю звичайні маски, але деколи хочеться розслабитись тому і тканинним масочкам є місце в моїй щоденній рутині 💞
1. Тканинна маска "Екстракт перлів" Esfolio Essence Mask Sheet.
Не перший раз купую, освітлює шкіру та зволожує, але трішки подразнює шкіру, тому роблю на ніч і зранку шкіра виглядає дуже гарною та здоровою. Практично завжди роблю тканинні на ніч, за весь час знайшла тільки одну яка не подразнює шкіру та швидко поглинається шкірою.
👍🏻 Моя оцінка 10 з 10.
Маска нашого виробництва 🇺🇦 яка здивувала мене 😮
2. Тканинна маска "Банан і молоко" Beauty Derm Banana Milk Face Mask.
Найбюджетніша маска яку я тестувала, купила насправді тільки тому, що з бананом і нічого навіть не очікувала АЛЕ
вона просто 🔥. Гарно зволожує, із всіх зволожувальних масок вона дала найбільше ефекту, приємний аромат і саме головне НЕ подразнює шкіру взагалі.
👍🏻 Моя оцінка 10 з 10 🔥 Рекомендую 100% 🔥
3. Маска для обличчя з центелою азіатською Jkosmec Skin Solution Cica Mask.
Непогано заспокоює шкіру та сприяє загоєнню якщо у вас є акне.
👍🏻 10 з 10.
4. Листова маска для обличчя Tony Moly i'm Real Rice Mask Sheet.
Взагалі у цього бренду шикарні маски для обличчя. Рисова не погана, але прям якогось ефекту я не побачила, приємна в використанні і трішки зволожує, не більше.
👍🏻 Моя оцінка 8 з 10.
Всі посилання на товари закріпила в кінці допису ⬇️ А які твої улюблені листкові масочки? Ділись в коментарях, цікаво почути твою думку 💞 Всім добра та миру 🇺🇦
Коментарі (0)