Мікс міні-зубних паст від Marvis
Чи любите ви наборчики з мініатюрними версіями зубних паст, так як люблю їх я? Риторичне питання, бо я чогось думаю, що такий формат імпонує багатьом красуням. Так ми можемо без великих витрат для бюджету спробувати щось новеньке і обрати майбутнь повнорозмірну зубну пасту.
🎁 І окремий варіант для таких наборів - це купити їх на подарунок. Бо в наборі вони виглядають справді симпатично. Звичайно не чорна стрічечка була би більше в тему, але вже як є.
Які враження від паст?
Взагалі всі вони класні. Хто користувався пастами від Marvis - періодично до них повертатиметься, бо вони займають якесь особливе місце у серденьку 💝
Трохи менше за інші мені сподобалася паста у червоному пакуванні - вона має аромат кориці.... для мене це чітка асоціація із булочками і якось свіжість і булочки не поєднуються у моїй свідомості)))
Срібляста паста - відбілююча, а зелена - м'ятна. Обидві достойні.
Але фаворитом у мене все одно залишається голубенька Marvis - отам справжній освіжаючий ураган 🌪
Розкажіть як вам ці пасти? Чи спробували б у такому форматі? Чи хотіли б такий набірчик собі на подарунок?
Коментарі (0)