Салонна преміальна маска доступна вдома
Joko blend
Дуже простий процес і я розкажу свої поради. Маска альгінантна дуже зручна в використанні. Часто такі маски накладають косметологи під час догляду. Але купивши цю маску, ви зможете без супер зусиль створити гарний догляд, ніби ви були в косметичному салоні.
Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою українського бренда Joko Blend вирізняється високою якістю, збалансованим складом і ефективністю.
Гіалуронова кислота сприяє тривалому утриманню вологи в глибинних шарах епідермісу, перешкоджаючи втраті тонусу та появі лущення.
Олія меліси покращує мікроциркуляцію крові та має протизапальну дію, а екстракт ромашки заспокоює шкірний покрив.
Premium Alginate Mask чудово зволожує епідерміс і робить його більш пружним, даруючи шкірі ніжне сяйво.
Спосіб застосування: відміряти 20 г маски та висипати в окрему суху посудину. Додати 40 – 50 г води 20 – 25 градусів. Ретельно перемішувати до однорідної консистенції, як густенька сметана. Вимішати, аби були мінімум комочків.
На очищене обличчя нанести за допомогою шпателя (пензлика) щільним шаром маску та залишити на 15-20 хвилин до повного висихання. Важливо, що б не тонким шаром, бо, як у мене буде кант від маски після зняття. Якщо дійсно закалатати у сметанку густу, то зможете нанести ідеально. Я трошки схибила і зробила зарідку.
Зняти маску одним шаром, починаючи від підборіддя до чола.
Доречі, чому я схибила і чому маску від joko blend я раджу. Я мала не супер приємний досвід з іншою альгінанткою. Вона була зарідка по інструкції, але вже і в мисці вона скрутилась в густу та засихала на очах. І цього разу я переносячи невдалий досвід від бренду (назвемо його х) на бренд joko blend допустила помилку. Адже реально ця маска працює ідеально до своїх пропорції. Застигає реально на 10/15 хвилині. Все чесно, зручно та без нарікань! 💕
А ще, використову свою улюблену кісточку для масок)
Коментарі (0)