Zhukovka 🌸

Ви просили, я зробила ! Засіб , який мені не сподобався !

Ви просили, я зробила ! Засіб , який мені не сподобався !

Привіт, дівчатка 🩷

Деякі з вас запитували, чому в мене лише позитивні відгуки? Чи не боюся я, що користувачі Makeup Club перестануть мені довіряти?

Проте, я хочу бути з вами відвертою!

Так, дійсно, більшість моїх відгуків позитивні ( але чесні, пишу про те, що сподобалось), це все саме тому, що я людина настрою!

Чи буває неприємний досвід? Звичайно !

В мене теж є неприємний досвід з косметикою, але коли я починаю писати поганий відгук, я почуваю себе потім теж погано і настрою в мене може не бути протягом цілого дня! Тому стараюсь все ж таки виїжджати на приємних та позитивних нотах,особливо в наш час 🎵

Щоб розвіяти хибні думки, сьогодні огляд на крем-гель для проблемної шкіри, який став для неї проблемою 🥴
Дякувати Богові, що це був пробник і використовувала я його не більш 2х тижнів, адже хотіла купити повномір !

До вашої уваги 🥁

Bioderma Sebium Kerato+ Gel-Cream

Ви просили, я зробила ! Засіб , який мені не сподобався !
Ви просили, я зробила ! Засіб , який мені не сподобався !

Французька Дермакосметика досить популярного бренду , який знайшов багато поціновувачів та прихильників. Читаючи відгуки дівчат, вирішила спробувати і я . Нажаль.
Адже моїй шкірі цей засіб зовсім не підійшов !

Koротко про нього

Пробник 5 мл виконаний із біленького матового пластику та з пластиковою кришкою !
У використанні дуже зручний.

Я безмежно рада,що існують пробники і досить гарної якості , адже засіб не окислиться і не зіпсується, як це може бути з пробником саше.

Текстура повністю відповідає назві крем-гель. Це такий молочний легенький крем, який мав би приносити задоволення.

Аромат не дуже приємний , мені нагадує крейду , а точніше , воду , в якій помили губку , якою мили дошку

Перший раз я його застосувала на ніч і на ранок прокинулася з просто жирнющим обличчям, проте не одразу подумала на нього, адже текстура дійсно дуже легка і гадала, можливо, переборщила з сироваткою.

Потім спробувала ще кілька разів і ефект кожного разу один - просто жирний млинець на обличчі!

З кожним разом стан обличчя ставав все гіршим. По-перше крем-гель не впорався з жодною обіцянкою виробника, по-друге він наробив мені біди! Окрім жирної та масної шкіри,мої пори виглядали настільки здоровенними, що їх можна було побачити з сусідньої планети!

Та найгіршим для мене є те, що даний засіб викликав незліченну кількість комедонів на моєму обличчі.

Чесно кажучи, я не занурювалась поглиблено у склад даного засобу , адже побачивши діючі речовини на перших місцях у складі, серед який саліцилова кислота 1,8% навіть не подумала про те, що він може задати мені шкоди!

І тільки створюючи допис і побачила що у складі є силікон та спирти і хоч написано, що вони безпечні і мають гарний вплив на шкіру, проте я бачу зворотнє - моя шкіра жирніє і я гадаю, що це справа спиртів, а комедони з'явилася, дякуючи силікону!


Aqua/water/eau, di-c12-13 alkyl malate, propanediol, propylheptyl caprylate, glycerin, salicylic acid, sodium polyacryloyldimethyl taurate, arachidyl alcohol, dimethicone, cetearyl alcohol, behenyl alcohol, coco-glucoside, arachidyl glucoside, sodium hydroxide, sodium citrate, chondrus crispus extract, mannitol, propyl gallate, xylitol, rhamnose, sodium metabisulfite, tocopherol, fragrance (parfum).


Звісно я не можу стверджувати, що даний крем-гель від Bioderma поганий, він просто не мій і то є лише мої здогадки, що саме спровокувало таку реакцію !


Натомість , вам хочу побажати здорової та чистої шкіри і щоб стрічка частіше була з позитивними відгуками 😊