Mermade Feel The Rain
Довгоочікувана зустріч
Привіт красуньки!
Одразу хочу сказати шанувальницям MERMADE, тепер я Вас розумію! Моє перше знайовство виявилося дуже вдалим, та почалось з :
Парфумованого лосьйону для тіла Mermade Feel The Rain
Парфумованого гелю для душу Mermade Feel The Rain
Почну з лосьйону для тіла.
Зовнішній вигляд
Мілий "пузатий" дівчачий флакончик. Компактний прозорий флакон, з пластику. Кришечка фліп-топ, гарно закривається. Тревел формат. Об'єм 100 мл.
Аромат та текстура
Аромат - перше відчуття це холодне холодне морозиво з ваніллю. Коли наносиш на шкіру, відчуваєш свіжий аромат квітів, та десь далеко соковитий мандарин. В одночас солодкий та свіжий аромат. Довго думала які він визиває відчуття, і погодилась з фразою на звороті лосьону : ... танець посеред спекотного дня під дощем та барвистою веселкою ... Дуже приємний аромат. Що вразило мене, це те що він так довго тримається на шкірі, наче парфуми.
Текстура - доволі рідка для лосьону (більш молочко для тіла), білого кольору. На шкірі миттєво стає прозорою. Швидко вбирається, не залишаючи після себе ніяких слідів.
Склад:
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Persea Gratissima Oil, Hydroxyethyl Urea, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Vegetable Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Parfum, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Hexamethylindanopyran, Benzyl Salicylate, Vanillin, Linalyl Acetate, Linalool, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Dimethyl Phenethyl Acetate, Geranyl Acetate, Citrus Limon Peel Oil, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol
Враження:
+ Гарно та миттєво зволожує та живить шкіру
+ Заспокоює шкіру
+ Дуже швидко вбирається (це великий плюс для мене)
+ З ним не потрібні парфуми
+ Настрій від пакування + 100
+ Він ну дуже економічний в використанні
+ Зручно брати з собою
+ Бюджетність.
Тож лосьйону 10/10
Парфумований гель для душу
Зовнішній вигляд - ідентичний з лосьйоном, в одне пакування можно закохатися. Об'єм 100 мл.
Аромат та текстура
Аромат такий самий, як у лосьона, але менш виразний ніж у лосьона, залишається на шкірі після використання.
Текстура - доволі щільний гель (зеленувато-голубого кольору), легко розподіляється по шкірі. Піноутворення середне. Добре змивається водою.
Враження:
+ Гарно очіщує і в одночас зволожує шкіру
+ Має заспокійливий ефект
+ Залишає приємний аромат
+ Тревел формат
+ Бюджетність
+ Економічність.
Ніяких недоліків стосовно обох засобів, сказати не можу.
Для знайомства вийшли дуже вдалі засоби, я задоволена. Якщо, є такі як я, хто "тягнув" зі знайомством з цим брендом, можу сказати, що дарма!!! Доречі це дуже крута ідея для подарунка 🎁
Обов'язково продовжу знайомство далі 🦉
Коментарі (0)