YuliHrytskoff

#Ihaveno

#Ihaveno

Дякую красуні Дарина🦉 за цікавий челендж та із задоволенням до нього приєднуюсь!

Переглянула я тут свої косметичні запаси, потім передивилась всі ящички-шухлядки з доглядом, аксесуарами та beauty-гаджетами і дійшла до висновку, що в мене справді багато чого ще немає) Деякі із засобів вважаю відверто й непотрібними, а дещо із задоволенням би спробувала)

Отже, чого немає в моїй косметичці та догляді, а також те, що б хотіла спробувати.

1. Основа під макіяж.

Наносити якийсь спеціальний засіб перед нанесенням тонального особисто для себе вважаю непотрібним, для цього мені підходить просто легенький зволожувальний крем.

2. База під тіні.

Колись мала Avon – толку від неї не було абсолютно ніякого; потім купила від Artdeco – вона якось швидко засохла… То я й більше ніякі бази не купляла, зараз цю функцію в мене прекрасно виконує звичайний консилер.

3. Закріплювач (фіксатор) для макіяжу.

Що це? Для чого це? В мене нормальна якісна косметика, яка добре тримається і без додаткового закріплення)

4. Праймер під туш.

Ніколи не мала його, але хочу спробувати)

5. ВВ-, СС- креми.

Якось мала ВВ-крем, то він мені робив такий жирний млинець на обличчі і спричиняв такий дискомфорт, що я від такого роду засобів відказалась надовго! Або просто ще не знайшла свій)

6. Пудра для обличчя.

Якось не вважаю її для себе потрібною. Тональним користуюсь рідко, він в мене не провокує жирності чи блиску, сидить на шкірі гарно – то й не бачу потреби його закривати пудрою.

7. Пудра-кульки.

Ніколи їх не мала, але задивляюсь на славнозвісні «Метеорити» від Guerlain) Правда, ціна на них ну дуже кусюча, тому я ще таки не оприділилася, чи вони мені дійсно потрібні)

8. Бронзери, контуринги.

Для себе – не бачу в них потреби. Як на мене, ці засоби потрібні більше для створення професійних макіяжів для зйомок/камери, але не для повсякденного життя.

9. Кушон.

Не мала, але не відмовилась би спробувати.

10. Мультитаскер.

Просто не люблю засоби «все в одному і для всього». Люблю мати окремо тіні, помаду, рум’яна – користуватись ними і отримувати задоволення від володіння) Хоча визнаю, що мультитаскер – хороший варіант для тих, хто часто в роз’їздах, подорожує – це допомагає створити базовий макіяж і не возити з собою купу косметики. Але особисто мене один олівчик, туш і блиск для губ в сумці не обтяжує, тому все одно не бачу потреби в мультитаскерах.

11. Кольорові туші.

На даний момент не маю в косметичці жодної кольорової туші. Колись давно мала синю (це виглядало жахливо для карих очей), темно-зелену (дуже класно дивилось) і коричневу (вона була майже чорна – також гарно) туші.

Зараз хотіла би спробувати новинку від Maybelline «Бургунді».

12. Аквалайнери.

Це також для тих, хто любить експериментувати в макіяжі, для різних сценічних образів. Мені достатньо своїх кольорових олівчиків (а в мене їх немало).

13. Тінт для губ.

Я з тих динозаврів, які ще ніколи не мали тінту для губ))) Але хочу спробувати! Все ніяк не виловлю в наявності отой від O’BAYS )

14. Плампер для губ.

Не дуже люблю відчувати різного роду поколювання/печіння/тепло/холодок після використання косметики.

1. Убтан, ензимні пудри.

Цікаво спробувати, але очищення в мене і так повноцінне і декількаступеневе, тому – спробувала хіба би заради експерименту)

2. Маски для обличчя (в тому числі тканинні, маски-плівки).

Нещодавно довикористала свою улюблену очищувальну маску від Vichy і більше не маю ніякої. Та поки-що вирішила й не докупляти, бо, поклавши руку на серце, догляд від масок не є ґрунтовним (хіба, коли треба швидко привести в обличчя в гарний стан перед важливою подією), краще на постійній основі використовувати сироватки чи інші засоби з реально діючими активами.

Маски-плівки – ну це хіба епіляція, а не догляд)

Тканинні маски – не вірю в їх ефективність, та й мені дуже некомфортно відчувати цю холодну слизьку субстанцію на обличчі) Ну але то все індивідуально – кому що)

3. Патчі.

Не розумію цей засіб і не вважаю для себе потрібним. Вже краще поставити крем/гель для повік у холодильник на півгодинки перед використанням – от це точно зніме набряки та дискомфорт, та й догляд буде реальним)

4. Скраб для губ.

Окремо не купляю ніколи. Якщо губи дуже сухі, є кірочки, лущення – наношу на них дуже щільно жирний бальзам, витримую 10-15 хв, а потім роблю легенький масаж махровим рушником. Зверху вже очищені губи знову змащую бальзамом або жирним кремом - ніяких кірочок більше не буде й в помині.

5. Засоби для автозасмаги.

Якось мала від Avon – в принципі, мені подобався, ефект був дуже гарним! Але зараз лінуюся) І до середини літа ходжу білюща)

6. Бомбочки для ванни.

Першу і, поки-що, єдину бомбочку для ванни мала від Mareve завдяки подарунку від MUC за активність) Із задоволенням би користувалась, але постійно миюсь тільки в душі)))

7. Пінка для гоління.

Використовую замість неї звичайний гель для душу. Колись мала, але особливої різниці не помітила)

8. Лак, мус, інші засоби для фіксації волосся.

Не вкладаю волосся, тож ці засоби для мене просто не потрібні.

9. Антицелюлітні засоби для тіла.

Ну, по-перше, ніякі креми чи інші косметичні засоби не допоможуть побороти целюліт, бо він, здебільшого, є результатом гормонального дисбалансу. По-друге, тут допоможе пошук причини зсередини, правильне харчування і спорт. А ще хороший професійний масаж) І, по-третє, я на нього просто не звертаю уваги, щоб я ще з ним боролася)))

10. Всілякі обгортання для тіла.

Тут те, що й в попередньому пункті)

11. Окремі скраби для рук та стоп.

Для чого? Якщо вже так треба скраб для цих ділянок – скористаюся скрабом для тіла)

12. Ще ніколи не вводила в догляд косметику із ретиноїдами

– так як в мене чутлива шкіра, боюсь того самого ретиноїдного дерматиту. Але то вже такий вік, що пора))) Розпочну наступної осені)

13. Гідролати.

Ніколи ще не використовувала, та й не бачу потреби.

1. Тверді парфуми.

Не люблю такий формат, мені зручніші традиційні флакони із розпилювачами.

2. Олійні парфуми.

Маю один флакончик від AL Rehab, але не користуюсь.

3. Парфумовані лосьйони/креми для тіла.

Парфумований догляд – це не моє. Для цього в мене є парфуми.

1. Електрична зубна щітка.

Дуже класна річ і дуже хочу її мати! Зараз роздивляюсь різні моделі, читаю характеристики. В майбутньому хочу придбати точно!

2. Стайлер для волосся.

Дуже рідко вкладаю волосся, а ціни на нормальний стайлер космічні… Хоча хотіла б мати) Можливо, ще собі й куплю на якесь свято)

3. Dyson.

Ну класна штука, тут не посперечаєшся) Не відмовилась би від нього точно, але хайпу навколо нього явно забагато)

4. Масажери для обличчя (гуаша, роликові, різні скрабери).

Може, й потрібні (але це не точно😁), але я однозначно лінуватимусь ними користуватись))) Тому й не маю)

Але ультразвуковий скрабер хотіла б спробувати! Теж періодично дивлюсь різні варіанти, але поки-що ще в роздумах…

5. Щипці для підкручення вій.

Вважаю їх травматичними для вій. Принаймні, для повсякденного використання.

6. Бігуді.

Не кручу волосся, то вони мені й не потрібні.

7. Плойка.

Та ж причина, що й у попередньому пункті + пошкодження волосся. Цього я категорично уникаю.

8. Мочалка

Просто не люблю й не користуюсь.

9. Шовкова резинка для волосся, заколочки від Invisibobble.

Хочу і в найближчий час таки планую собі прикупити)

1. Накладні вії.

Не в мію їх кріпити) Та мені якось достатньо й просто туші)

2. Татуаж, філери/уколи красоти, нарощені вії/волосся, збільшення губ та інших частин тіла.

Не маю нічого проти цих процедур і коли воно зроблено якісно та професійно – виглядає справді гарно та інколи круто коректує недоліки в зовнішності. На комусь мені часто це подобається, та сама б не наважилась)

Для себе я обрала природню красу. Та й достеменно вплив цих процедур/речовин на здоров’я в подальшому точно не вивчено. Тому суто риторичне запитання – чи вартує зовнішність здоров’я?...

От написала я цей список, глянула на свої запаси з косметикою і вирішила, що не така я й beauty-залежна, бо, виявляється, що я ще стільки всього не пробувала)))

Дякую, що дочитали!

Всіх цьомаю та гарного дня!