Хайлайтер для волосся Balea professional More Blond
Додаємо блонду сяйва ✨
Всім привіт! 💕
Хочу розповісти про цікаву серію для блонд волосся (натуральне або фарбоване) від Balea 💛
Користуюсь цими засобами давно , тому кому цікаво - читайте далі ✨
✨
Цю серію я купляю периодично з року в рік , але користуюсь не постійно .
Саме серія More Blond розроблена для натурального або фарбованого світлого волосся.
Увага! Ці засоби не мають синього чи фіолетового пінменту, не нейтралізують жовтизну , не змінюють основний підтон. Якщо потрібні такі ефекти , це серія Silber Glanze 💜
При періодичному застосуванні шампуня і бальзаму волосся набуває блиск , деякі пасма стають трошки світліше , результат "Як волосся побуло на сонці та заграло новими переливами" 🌞
По моєму досвіду минулого користування (а флакони на фото я придбала нещодавно) , реально класний ефект десь після 4-5 застосування.
Я б не рекомендувала користуватись засобами на постійній основі , через час вони можуть підсушити волосся , але , знову ж по досвіду користування , я роблю так: перші 2 миття цими засобами , потім миття чимось іншим зволожучим , і чередую .
На фото і відео що додам далі ефект після 2 миття , так як я повернулась більш до свого теплого відтінку , то мені подобаються такі переливи 🤩
При не постійному застосуванні волосся м'яке , сяюче , пряме , досить гладке.
Опис виробника не додаю, ви його і сами зможете почитати на Мейкап , а ось склад з флакона додаю на фото , бо виробник змінив дизайн і можливо міг змінити і склад продуктів.
Запах: косметичний легкий , з солодинкою, але не насичений. На волосся не залишається .
Консистенція: шампунь досить концентрований , але в міру рідкий. Бальзам по консистенції як густий майонез.
🤩
На волоссі після другого миття такий ось ефект, не використовувала олійок , тільки термозахистний крем Balea Plex 💜 (фото додаю).
p.s. За ці вихідні всі дописи читала, лайкала, але не активнічала тут , соррі якщо не відповіла одразу в коментарях 🤓
Ви пробували цю серію? Чи хотіли б спробув ати ? 🤩
Коментарі (0)