Zhukovka 🌸

Гель, який вартий більшого, ніж місця на чохлі...

Гель, який вартий більшого, ніж місця на чохлі...

Балансуючий гель для вмивання обличчя

Mermade Clean Up Step Up Bioflavonoids & Vitamin E Balancing & Hydrating Cleancer💚


Пакування 🧴
Біленька матова туба з ніжно-рожевою кришечкою-дозатором 🎀
На лицевій стороні переміщались між собою зелені та чорні букви, які знайомлять нас з основною інформацією щодо продукту 💚
Позаду розмістилася більш детальна інформація, яка розповідає нам про спосіб застосування, склад , активні компоненти і виробника. Вся необхідна інформація присутня!
В цілому Mermade не здає своїх позицій і виглядає цей гель стильно та мило ☺️ Максимальний мінімалізм, який мені так до душі...

Консистенція і аромат 🌸
Перше, що мені запало в душу не неймовірний ледь вловимий аромат кокосу 🥥 Але не того, який зазвичай застосовують в косметиці, а саме кокосового молочка, яке я просто обожнюю🤤 У спеку пробиваєш дірочку в кокосі, вставляєш соломинку і насолоджуєшся ніжною солодко-кокосо-молочною водичкою, це насолода 🤤

Аромат у гелю саме такий 🤤 Мені цей аромат дещо нашадує парфум Versace Noir. Саме ця нотка кокосової води є ключовою 🥥
Консистенція гелеобразна, прозора і залипальна за рахунок бульбашок всередині. При контакті з водою гель майже не піниться, це друге , на що я звернула увагу, після запаху. І це свідчить, що у складі відсутні дешеві піноутворювачі, але про це пізніше! Словом, я люблю вмивашки, котрі не піняться. Тому ще один бал від мене.


Склад 🍀 ( переношу із допису, де я тільки ознайомилась з продукцією, гадаю, вам так буде зручніше, ніж переходити за лінком )


Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica Extract, Acrylates/C10–30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Trehalose, Urea, Serine, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Parfum, Allantoin, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate.

Після того, як я його понюхала і вмилася ним, я не могла стриматися, щоб не зазирнути, що ж всередині милої туби і чому піна майже відсутня. І тут я була знову приємно вражена , адже у складі взагалі відсутні сульфати і основним очисним засобом сужить Coco-Glucoside - м'якенький ПАР, який підходить навіть для чутливої шкіри та Cocamidopropyl betaine - ПАР, який також має м'яку дію на шкіру та може використовуватись в натуральній косметиці.
У складі присутні 2 засоби середньої безпеки - це парфумування 💁‍♀ та аміноспирт Triethanolamine, який дозволений в косметиці в концентрації від 1% до 3% , при цьому не викликає жодних подразнень чи інших побічних ефектів.
Розібрали саме головне , гадаю , цього достатньо , щоб зрозуміти, що склад цілком приємний 👍
А ще у складі присутній екстракт броколі , який афігенно корисний і я була приємно вражена, що він активно застосовується в косметиці та служить бар'єрним захисником, за рахунок сульфорафану, я так підозрюю , бо вивчала якось склад броколі 🥦 Сульфорафан відомий тим, що вбиває бактерії , які провокують виразки шлунку і навіть рак , а ще він вбиває навіть ті бактерії , які не сприйнятливі до антибіотиків.
Про це свідчить дослідження, проведення медиками з університету ім.Хопкінса
Уявляєте, наскільки він потужний захисник ?
Так-так 🥦 Трохи мене понесло, іноді теж буваю занудою 🤓. Просто люблю вивчати теми стосовно харчування і тут таке співпадіння 😄

Враження Zhukovka 🌸

Я була безмежно рада протестувати його першою, адже це гель, який безперечно став найкращим у моїй ранковій рутині . Ледь вловимий аромат , легка консистенція і відсутність піни подарували мені ніжні відчуття і якісне очищення себуму. Зручний об'єм, який дозволяє подорожувати без обмежень. Цей гель встиг побувати зі мною у 4х країнах в став найкращим помічником у догляді за шкірою обличчя 🌿 Я його буду обов'язково буду повторювати і радити своїм дівчатам , деякі з них вже встигли отримати цей гель у подарунок від мене , бо він дійсно вартий уваги ! Дякую Mermade за прекрасний гель і за можливість бути у нього першою 🔞!

Чекаю на НОВИНКИ з нетерпінням ❤️

Гель, який вартий більшого, ніж місця на чохлі...