Strange Love

Мило-афродизіак: Спокусливий аромат чистого жіночого тіла

Мило-афродизіак: Спокусливий аромат чистого жіночого тіла

Tesori d`Oriente Muschio Bianco Soap - справжня знахідка для любителів мускусних ароматів. Це мило має божественний запах, який залишається на тілі ще довгі години.

Так доволі часто роблять італійки. Tesori d`Oriente Muschio Bianco дарує моїй білизні неймовірний аромат та пролонговує ефект від кондиціонера для прання (до слова, у Tesori d`Oriente є кондиціонер з цим самим ароматом мускусу, що і мило).

Це мило справді можна назвати парфумованим. Адже воно дарує моїй шкірі аромат на довгі години. При цьому прекрасно очищує шкіру, чудово піниться. В дуеті з масажною рукавичкою шкіра вимивається "до скрипу", як я і люблю.

Так, це правда. Цей факт підтверджують науковці. Саме тому чоловіки дуже часто описують запах білого мускусу, як сексуальний і жіночний. Тому це мило Tesori d`Oriente слугує ідеальним базовим ароматом чистої шкіри. Він - початкова сходинка, на яку можна нашаровувати інші аромати, як от улюблені парфуми. До слова, чоловічим аналогом мускусу є амбра. Вона дозволяє розкривати запах чоловічого тіла і є дуже приємною для жіночих носиків.