ksnklb

Аромат побачень на твоїх руках

Аромат побачень на твоїх руках

І так, це тобі треба 😉.
Це справді дуже крутий крем для сухої шкіри рух, особливо взимку.

Аромат побачень на твоїх руках

Крем приїхав у коробочці 🤩. Оскільки я люблю збирати всяке миле, то до коробочок Mermade у мене окрема любов, вони дуже мімімі)). На ній є вся інформація, та для користування кремом нам досить тої, що є на самій тубі у 30g.
Оскільки аромат у мене Boyfriend, то і дизайн у блакитних тонах. Так, щодо такого типу туби ходять різні розмови, адже з часом з'являються тріщини і крем може вилазити назовні. Ну і при першому відкритті я необачно зволікала і крем сам виліз 🫣. Але вона ну дуже гарна)). Ковпачок темно-синій, всередині із зовнішнього боку є зазубринка. Яка допоможе пробити захисну плівку крему. Цей захист я люблю у всіх засобах.

Крем білого кольору, дуже густий і щільний, трохи жирний. Мені вистачає зовсім трішки на дві руки. Розприділяється він добре, одразу після нього на руках відчувається щось типу плівки, яка вбирається. Я не скажу, що вона от жирна, але відчувається. І на моїх руках вона поглинається довго, завдяки їй відчувається живлення, зволоження, руки ніжні, приємні на дотик. Якщо я нанесла крем і через пів години вийшла на вулицю, то ця плівка моментально вбирається, але руки досі зволожені, просто немає тої гладкості.
Крем також чудово впливає на стан кутикули та нігтів, він зволожує їх та навіть живить.

Аромат у цього крему неймовірний. Спочатку він чується гучно, а потім до пів години стихає. Він не схожий на гель для душу з ароматом Boyfriend, у ньому я чую більше дині, карамелі, дуже приємний аромат, особливо як для рук.

Так, мінус я знайшла один, але це радше мій індивідуальний, адже таку реакцію я інколи маю від мила для рук, а саме легке печіння на долонях. Воно ніяк не заважає чи не впливає на стан шкіри рук, воно просто відчувається певний час і все 🤷🏻‍♀️.

Та все ж хочу порекомендувати спробувати цей крем, адже він чудово живить суху шкіру рук, надає їй ніжності, гладкості, доглядає за нігтиками. Чому саме у цьому ароматі? Бо його справді хочеться чути: смачна літня диня та карамель 🤤.

Ну так, склад не ідеальний: початок дуже хороший, та консерванти у кінці псують картину. Звісно, вони у низькій, допустимій концентрації.

Aqua – вода.
Butyrospermum Parkii Butter – олія ши, емолент.
Cetearyl Alcohol – цетеариловий спирт, емульгатор, розчинник, згусник.
Glycerin – гліцерин, зволожувач.
Isopropyl Myristate – складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти, пом'якшувач, належить до комедогенних речовин.
Mangifera Indica Seed Butter – олія індійського манго, багате на протеїни, вуглеводи, вітаміни А, С, Е, групи В, жирові речовини. Має чудові живильні, захисні та зволожуючі властивості.
Persea Gratissima Oil – олія авокадо, також містить у собі багато корисних вітамінів, речовин, чудовий емолент та зволожувач.
Glyceryl Stearate – неіоногенне ПАР, емульгатор.
PEG-100 Stearate – неіоногенний емульгатор, забезпечує стабільність емульсій.
Tocopheryl Acetate – ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е, має антиоксидантні властивості.
Phenoxyethanol – консервант.
Ethylhexylglycerin – консервант.
Panthenol – пантенол, має заспокійливі властивості.
Parfum – ароматизатор.
Xanthan Gum – емульгатор та згусник.
Propylene Glycol – розчинник, зволожувач.
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil – гідрогенізована касторова олія, емульгатор.
Retinyl Acetate – ретинолу ацетат сприяє синтезу колагену і може зменшити появу тонких ліній і зморшок. У інтернеті є інформація, що щоденне нанесення кремів з цим компонентом може призвести до надмірного споживання вітамін А, що вже є шкідливим. Звісно, це йшлося про крема для обличчя, а у цьому кремі цей компонент у самому кінці.
Аscorbic Acid – аскорбінова кислота, антиоксидант.
Рantothenic Acid – пантотенова кислота, також сприяє утриманню вологи у клітинах, гладкості, заспокоєнню.
Diazolidinyl Urea – є консервантом, що виділяє формальдегід. Тому у інших країнах дозволено у концентрації до 0.5%, у Японії заборонено використання.
Iodopropynyl Butylcarbamate – консервант, який може викликати алергічні реакції, контактний дерматит.
Linalool – ароматизатор.