Jasmine🌸

Всього 5 хвилин

Всього 5 хвилин

Уявіть мить розкішної доглядової ритуальної подорожі для вашої шкіри. Заплющте очі і відправтеся в світ ексклюзивного спа, де на вас чекає магія краси🪄

Маска якою я дуже хочу поділитись та є для мене відкриттям 💁🏽‍♀️ PUMPKIN INSTANT RADIANCE IN SHOWER MASK від THE BODY SHOP яка зі мною вже 6 місяців перевершує всі очікування – це не просто засіб, це подарунок вашій шкірі від самої природи.

Всього 5 хвилин
Всього 5 хвилин
Всього 5 хвилин

Застосування: неймовірно ніжний гарбузовий мус нанести на обличчя й відправитись в душ. В теплому вологому середовищі всі ферменти й компоненти маски активізуються. Поки ви очищаєте тіло, маска самостійно очищає ваше обличчя від накопиченого себуму, ороговілих клітин тощо. Як торкання оксамиту, вона ніжно огортає кожен сантиметр обличчя, роблячи кожен момент застосування справжнім естетичним ритуалом✨

З вишуканими екстрактами і активними компонентами, ця маска делікатно взаємодіє зі шкірою, надаючи їй бархатистість та свіжість.

З цією маскою я забула про втомленість шкіри та пожиттєвий сухий вигляд, бо ця маска, яка відроджує, зволожує і дарує неперевершену гладкість. Вона не лише зробить вашу шкіру оксамитовою, а й подарує вам момент власного розкішного спа, де тільки ви та ваша шкіра – головні герої цього захоплюючого ритуалу краси.

*дуже рада що випадково знайшла цей засіб🧚🏾