Маска-філер для волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule
Так чи лишилося моє волосся задоволеним? 💇♀️
Філлери я люблю, однак користуюся ними рідко. Раніше в арсеналі були тільки філери La’dor.
Від бренду Masil у мене була їх мега-популярна маска «8 секунд», саме маска, не філер. Ефект дуже подобався, купувала її декілька разів.
Сьоголні ділюся досвідом використання маски-філера, «ампули» Masil і показую своє волосся після.
ну і ще похвастаюся спочатку усіма манюньками бренду, які зараз маю 🤭
Ця крихітка дісталася мені у подарунок від Оксанки 💗 Наступною на черзі блакитна))
Ампула виконана з пластику, у якої кришечка на різьбі.
Об‘єм 15 мл, що навіть більше за той же La’dor.
Країна виробник: Корея.
Маска підходить для:
✨ пошкодженого волосся;
✨ неслухняного волосся;
✨ для жорсткого та пористого волосся;
✨ для пухнастого волосся;
✨ для дуже сухого волосся.
У мене пористе волосся, трохи хвилясте і суховате на кінчиках. Здається, продукт ідеально повинен підійти)
Склад 📄
Про нього хочу зазначити відразу, бо з огляду на нього буде здійснюватися подальший опис.
Ethanol, Myristyl Alcohol, Propylene Glycol, C13-15 Ancaine, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Disiloxane, Purified Water, Cyclohexasiloxane, Mendol, Camellia Seed Oil, Avocado Oil, Wheat Germ Oil, Olive oil, cetrimonium chloride, behentrimonium chloride, 1,2-nucleic acid daol, virginia leaf extract, salvia leaf extract, lemon balm leaf extract, peppermint extract, lavender flower extract, yam extract, eucalyptus leaf Extract, hydrolyzed collagen PEG-propyl methyl silanediol, arginine, leucine, tryptophan, lysine, isoleucine, threonine, methionine, histidine, asparagine, alanine, proline, glutamic acid, glutamine, glycine, Valine, phenylalanine, aspartic acid, tyrosine, serine, cystine, glycerin, hydrolyzed barley protein, hydrolyzed corn sudan protein, hydrolyzed potato protein, hydrolyzed rice protein, hydrolyzed rice bran protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Oat Protein, Hydrolyzed Pea Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Fragrance.
У ньому багато амінокислот, трав, масел і навіть протеїнів, АЛЕ … спирт на перших позиціях складу. Наскільки мені відомо, він може висушувати.
Однак мені здається, що це цілком класичний склад для філерів, у того ж Лядор теж спирт на початку.
Тому більший акцент роблю на корисних компонентах, а їх тут чимало.
Аромат. Консистенція.
Продукт має дуже яскравий ягідний аромат 🍇. Доволі сильно відчувається спирт, а ще він підсилює солодкий аромат стиглих, ледь кисленьких ягід.
Через пару хвилин уже відчуваю потужний запах ментолу. Дуже сильний, якщо близько нахилитися, то сльозитимуться очі))
Консистенція до змішування водичкова, без забарвлення. Після взаємодіі з водою - кремова однорідна консистенція білого забарвлення, середньої густини, що нагадує маяку для волосся.
Змішаємо разом?)
Ти, я і Льовік 🥰
Маску-філер треба змішати з водою у пропорціях 1:1. Я набираю воду у пляшечку з-під продукту.
Розміщую пензлем до однорідної консистенції.
Консистенція готового до нанесення засобу нагадує не дуже щільний кондиціонер чи маску для волосся.
Наношу на вологе волосся, промокнуте рушником.
Гарно прочісую, одягаю шапочку і залишаю на 10 хв. Прогріваю усе це феном, як і радить виробник.
Під час змивання додатково емульгую з водою і прочісую, так завжди бачу гарний ефект від будь-якої маски.
Результат на волоссі
Ще під час змивання волосся відчувається гладким і дуууже прямим, але жорсткішим, ніж зазвичай. За відчуттями нагадав змивний кондиціонер Inebrya з серії Shecare Glzed ✨
Аромат теж залишається ще на декілька годин.
Використовую термозахист і висушую волосся.
Результат непоганий - волосся пряме, м’яке на дотик, але нікуди не зникла пухнастість.
Прочісується також легко.
Волосся на наступний день 🤗
Так мені подобається навіть більше 😅
Нарешті зникла пухнастість, волосся вляглося.
Не плутається, так само м’яке на дотик.
Тож загалом відновлювальна маска-філер Masil мені сподобалася.
У результаті я отримала м‘яке, майже слухняне, приємне на дотик волосся, що легко розчісується.
Чого хотілося б ще? Зменшення пухнастості. Цього мені не вистачило. Принаймні відразу у день використання.
Можливо після використання філера ще треба було б нанести маску, але ж виробник цього не зазначив, а я навіть не подумала 🤷♀️
Тому використовуючи наступний блакитний філер, закриватиму його результат додатково маскою. Як вважаєте, тоді огляд буде чесним? 🙈
Чекаю ваших вражень та досвіду використання подібних засобів. Чи подобаються вам і як часто повторюєте?
Коментарі (0)