Скраб Top Beauty lime&mint coconut
Не хочу, а треба!
Вирішила спробувати такий цукровий скраб влітку, коли не було гарячої води, а потім, на щастя, вона з'явилась. Коли вже ці профілактики підійдуть у минуле? 😑Щє й український бренд топ бьюті спробувала.
П.с. скраби не люблю від слова взагалі. Не люблю ці плівки на шкірі, складові, що забивають злив ванної, але шкіру треба відлущувати. Вирішила спробувати.
Є рукавички ексфоліанти, мене вони ваблять, але якщо терміново потрібно, то і рушник підійде.😉
У скраба на літній період часу дуже приємний аромат, освіжаючий, цукор м'яко очищує. Плівки сильної немає, гарно розчиняється, змивається.
Словом, мені сподобалось.🥰
Треба бути обережною, бо я не раз могла підслизнутися у ванній на ньому. Чи то через те, що ванна акрілова?
А після того, як скраб закінчився і взяла це манго персик. Ой і довно в мене ці баночки сидять😅
По цьому бренду можу сказати, що в них класні аромати. Прям вау приємні. Але стосовно прям очищення - я б не сказала. Плівка саме робить ефект доглянутих ніх, а "сніжок" як був так нікуди не дівся🙄
Треба шукати щось інше.
Можливо ви мені порекомендуєте дієві скраби для тіла? Щоб дійсно відшелушував, оновлював шкіру.
Коментарі (0)