Свідома клієнтка

Бюджетний сонцезахисний крем Frudia What's Wrong? Help Cicaderm Sun Cream SPF 50+/PA++++

Бюджетний сонцезахисний крем Frudia What's Wrong? Help Cicaderm Sun Cream SPF 50+/PA++++

Придбала в магазині за 202 гривні, завдяки знижкам на ТМ Frudia. Cонцезахисний крем Frudia What's Wrong? Help Cicaderm Sun Cream продається в приємній картонній коробці, на якій зазначена необхідна інформація: склад корейською та англійською, дата виготовлення та кінцева дата споживання у зрозумілій формі. Зазначена вага крему — 50 грамів та об’єм за американською системою (марка добре представлена у США, продається в локальних магазинах) — 1.76 рідкі унції, тобто 52 мл. Коробка була захищена наліпкою, а сам носик крему виявився захищеним фольгою за що виробнику велика подяка. Користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття. На упакуванні зазначено, що для друку були використані соєві чорнила, QR-код на упакуванні веде на сайт виробника. Також на коробці ми можемо знайти відмітку, що крем отримав сертифікат Dermatest, що підтверджує якість та безпеку продукту.

В мережі ми можемо знайти різні склади цього крему, наводжу той, що в мене на коробці:

Water(Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dipropylene Glycol, Dibutyl Adipate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Niacinamide, Titanium Dioxide, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Silica, Ethylhexyl Triazone, Palmitic Acid, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Sesquioleate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Polyhydroxystearic Acid, Methicone, Erythritol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Lavandula Hybrida Oil, Sorbitan Isostearate, Juniperus Virginiana Oil, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil, Citric Acid, Sorbitan Oleate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Menthyl Lactate, Ethyl Menthane Carboxamide, Centella Asiatica Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Methyl Diisopropyl Propionamide, Butylene Glycol, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Biosaccharide Gum-4, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Pentylene Glycol, Madecassoside, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Caprylyl Glycol, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract, Petroselinum Sativum (Parsley) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Disodium EDTA, Limonene, Linalool.

Рівень сонцезахисту 50+, тобто він блокує до 98-99% сонячних променів. В кремі є комбінація хімічних фільтрів (найновітніших та один більш старий, теж безпечний) та фізичний фільтр діоксид титану, ніацинамід (за що люблю корейські санскріні, так це за ніацинамід, влітку особливо актуально зменшувати жирніть шкіри та пори), чимало спокусливих екстрактів. ТМ FRUDIA спеціалізується на виготовленні косметики з фруктовими екстрактами й стверджує, що виготовляє такі екстракти, що зберігають максимум користі свіжого плода. Тут і екстракт центели та її похідні, екстракт чорниці, чаю, кореня солодки, розмарину, ромашки та особливо звабливі для мене екстракти шпинату, петрушки, огірка та капусти, які я хотіла спробувати через те що вони багаті на фітоформу вітаміну К, який відновлює капіляри.

В кремі також є ефірні олія бергамоту, лаванди, апельсина та грейпфрута. З приводу ефірної олії бергамота я чимало чула, що вона підвищує чутливість до сонця, тому що містить фототоксичні сполуки під назвою фуранокумарини, але «косметичні поліцейські» кажуть, що все частіше в косметичних засобах використовують версії без фуранокумаринів. Зазвичай я уникаю ефірних олій у складі крему, але тут зацікавленість у вітаміні К та бюджетному санскріні перемогла. На щастя, крем не викликав у мене алергії. В буклеті виробника сказано, що ймовірність алергії від цього крему 0,04%.

Бюджетний сонцезахисний крем Frudia What's Wrong? Help Cicaderm Sun Cream SPF 50+/PA++++
Бюджетний сонцезахисний крем Frudia What's Wrong? Help Cicaderm Sun Cream SPF 50+/PA++++

ПРО САМ КРЕМ

Крем у зручному тубусі, на якому продубльовано кінцевий термін споживання. Пластик тубуса доволі приємний на дотик, а пластик кришечки звичайний. Крем помірно густий, пахне ефірними оліями, хвильку після нанесення він виглядає білим на обличчі, але це швидко проходить, крем добре розподіляється та додає шкірі сяйва, як на мене, це виглядає саме як легкий ефект сяйва здорової шкіри, а не жирний млинець. Декілька хвилин після нанесення я відчувала пощипування в парі точок на обличчі, потім воно пройшло. Перші враження від використання сонцезахисного крему Frudia What's Wrong? Help Cicaderm Sun Cream SPF 50+/PA++++ приємні. Виробник зазначає, що крем має охолоджувати подразнену шкіру.

Якби мені не підійшов цей крем, я б купувала зелений сонцезахисний гель з виноградом, який насправді крем, теж від Frudia Green Grape Sebum Control Cooling Sun Gel SPF50+PA ++++ без ефірних олій. Крем з цього допису Frudia What's Wrong? Help Cicaderm Sun Cream SPF 50+/PA++++, на жаль, не представлений на MAKEUP.

Доповнюю відгук 21.03.2024:

Чим довше я ним користуюсь, тим більше мені подобається, я думала це буде компроміс між вартістю та відчуття, а виявився справді классний крем.