diallaia

Alma K. Bodycare

Alma K. Bodycare

Частина перша.

Привіт красуні і красунчики!

Сьогодні хотіла б познайомити вас із доглядовою косметикою фірми Alma K., а саме буду оглядати перші 2 продукти:

  • Мильна губка для душу Alma K. Soap Infused Bath Sponge
  • Крем - гель для душу Alma K. Purify Silky Smooth Shower Cream

Купувала усі баночки та губку за акційними цінами в офлайн - магазині, проте на мейкапі без акції виявилось навіть дешевше)))

Перше що прямо запало в душу - це дуже гарний інтенсивний аромат, який я почула одразу як наблизилась до стенду цього бренду. Він мені асоціюється з аромамаслами, квітами і ароматом спа-зони в дорогому готелі. Я милась тільки губкою, без інших гелів, і запах на тілі залишався години на 3 точно. І що цікаво, серед моїх подруг є любительки як солодких ароматів так і свіжих, і подобається він всім!

Отже, сама губка розміром з великий кулак, м'якенька. Вона не дряпає і не шкрябає шкіру, а скоріше її полірує. Вистачає її лише легко змочити, як утворюється дуже дуже багато стійкої пухнастої білої піни. Мило в губці це дійсно не просто назва, тому готуйтесь що очищує воно до скрипу і потрібно буде хоча б трішки зволожити шкіру після водних процедур.

Губка багаторазова, самого мила вистачає надовго, вже милилась нею 7 разів, і вона навіть на третину легшою не стала. Виробник же обіцяє понад 20 використань. Але навіть коли мило в губці закінчиться, я буду користуватись нею і надалі, тільки вже з іншими гелями для душу.

Цей крем-гель має дуже легку і делікатну текстуру, дбає про шкіру і не сушить її. Має такий самісінький аромат як і губка.

Чогось неймовірного не варто очікувати, але це дійсно класний очищувальний продукт, що не шкодить шкірі. За прийнятність деяких компонентів складу вирішувати тільки вам, для мене такий склад є цілком прийнятним і досить хорошим. А за цей запах я його буду купувати ще не один раз😍

Сподіваюсь відгук був для вас інформативним і цікавим!

Чекатиму на вас в наступній частині❤️

Користувались косметикою цієї марки? Як вам?