ksnklb

Приміряй на себе аромат прогулянки

Приміряй на себе аромат прогулянки

Оскільки я вже була знайома з парфумованою водою Cashmere, то коли побачила цей чудовий набір у подарунку від Ta_nyaaaaaaa 🌸, знала, що очікувати, але мої очікування були марними. Бо у цих парфумованих засобів справді аромат тканини 🧥, у мене був шок)).

У мене великі баночки у 200ml, вони однакові. Кришки тут фліп-топ, які є зручними. Відрізняються лише наклейками і вмістом.
Попри більший розмір, вони всерівно зручні навіть у поїздку.

Аромат тут також один на двох, лише у лосьйоні він має карамельний присмак.
І це дуже незвичний аромат, як для засобів догляду для тіла. Чому? Тому що я від нього чую аромат зимового пальта, який зняли у теплому приміщенні після прогулянки парком у листопаді, коли вже трохи піднявся туман, або був легенький дощик, бо пальто трішки вологе. Так, цей аромат не має нічого спільного з парфумованою водою, лише десь за фоні можна почути її деревну терпкість та гранат. Тому що у парку були дерева, а гранат у кишені пальта?) Я буквально бачу цю картину, адже аромат хорошого та трішки промоклого пальта мені дуууже знайомий і я його люблю. Він не звичний саме у гелі для душу чи лосьйоні, тому я б хотіла його чути у парфумованій воді чи кремі для рук, та хоча б міст для тіла) Але Mermade, відтворіть саме його окремо 🥹.

Конситеція гелю прозоро-жовтого кольору, трішки тверда та густа, добре піниться, очищає тіло та змивається. Також цей гель відчутно очищає шкіру, та при цьому не сушить її.


Склад:
Загалом склад нормальний, зважаючи що це гель для душу, який ми майже одразу змиваємо, та у складі є Butylphenyl methylpropional – консервант, який здатний викликати алергічні реакції та заборонений в ЄС. Сподіваюсь, що у нових партіях цього консерванту немає.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 80, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Aluminum Borosilicate, Hexyl cinnamal, Linalool, Benzyl salicylate, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Geraniol, [+/- May contain: CI 77820, CI 19140, CI 16255].

Конситеція лосьйону гелеподібна, він легко наноситься та розприділяється по всьому тілу, залишає вологий вініш, та за кілька хвилин вбирається у шкіру. Пам'ятаю, як Alina_Demchenko колись написала, що з ним відчуваєш себе варенечком у сметані, щось у цьому є 😉. Він добре зволожує шкіру, аромат зникає до години часу, він стихає.


Склад:
На початку склад доволі хороший, є емоленти, та далі багато консервантів та ароматизаторів і знову є заборонений Butylphenyl methylpropional. Та я маю надію, що у новій формулі лосьйонів цього компоненту немає.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Glyceryl Stearate, Lanolin, Butyrospermum Parkii Butter, Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Myristate, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Parfum, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl cinnamal, Linalool, Benzyl salicylate, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Geraniol.