VD Cosmetics Duochrome Liquid Eyeshadow
Рідкі дуохромні тіні від українського виробника.
Я дуже давно спостерігаю за сторінкою даного бренда. Але все ніяк не наважувалась щось придбати. Не те, що недовіра, але якось було не до того. Проте, коли я побачила акцію до дня св.Валентина - то вирішила придбати, як на мене самі ходові і безпечні кольори це 4, 18 і 8
Упаковка і аплікатор
Упаковка гарна, прозора з щільного пластику. Видно продукт і його витрату . Обмежувач працює добре нічого не підтікає зайвий продукт не набирається. Аплікатор - ворсиста лопатка як на мене ідеальний варіант для такого типу текстур❤️ Доречі продукту тут 2 мл.
Свотчі
4 - золотисто-зелений дуохром;
18 - розчип сяючих прозорих зеленувато-рожевих часточок більше як топер працює;
8 - спинка жука скарабея (темно-зелено-золотистий з синюшним переливом)
Свотчі зроблені за природнього та електричного освітлення і на світлинах видно, що найкраще даний продукт розкривається саме у жорсткому електричному освітленні. (Ну або на яскравому сонці, якого нажаль на момент зафільмування свотчів не було😅)
Стійкість
Тіні якщо дати їм просохнути сухим пальцем не витреш. Вони жиростійкі (крапля олії та потерти не спрацювало). Але не водостійкі (крапля води та потерти спрацювало). Тому проблем зі зняттям тут немає. Тіні не тінтують шкіру і радують своїм переливом протягом цілого дня носіння
Макіяжі
По причині того, що я планую цими малятками фарбувати і інших людей - я не наношу аплікатором на шкіру. Ця мохнатка збирає на себе достатньо продукту, щоб зняти його на пензлик чи палітру і звідти вже з ним взаємодіяти. В залежності від товщини нанесення тіням необхідно від 1 до 5 хвилин, щоб зафіксуватись.
Висновки
Сталось навіть краще ніж надалось. Я просто в захваті від того, як працює даний продукт, який він легкий в роботі, як він взаємодіє з іншими. Можливо 2 мл комусь буде замало, але мені здається, що це доволі хороший об'єм.
Що там по фінансових збитках? Ціни завжди міняються, але на момент покупки один відтінок не в акційний день коштує 240 грн. Мені по акції обійшлись в 200 грн/шт. Звісно у VD Cosmetics лінійка розширюється, з'являються нові текстури тому якщо хочете бути вкурсі - то тоді треба слідкувати і підписуватись на їх сторінку.
Коментарі (0)