Anna_feerie

Як зробити активне посилання на автора в дописі та ще пару лайфхаків

Як зробити активне посилання на автора в дописі та ще пару лайфхаків

Всім привіт! За час моєї відсутності Клуб розширився, з'явились нові автори, тож я вирішила написати цей допис, щоб трохи полегшити їм написання дописів та looks 🤗.

Допомагати мені буде моя люба Комарницька Тамара (сподіваюсь, вона не проти))).

Тож, поїхали:

Ситуація перша: хочу додати активне посилання на іншого автора в своєму тексті (тобто щоб при натисканні на ім'я можна було перейти в його профіль + сам автор отримає повідомлення, що його згадали в дописі).

Для цього при написанні посту спочатку вводимо @ і далі без пробілів починаємо писати ім'я автора. Але не поспішайте, треба, щоб система почала пропонувати вам імена під задані критерії пошуку (бо коли я просто копіювала ім'я після собачки, то посилання не формувалось).

Ситуація 2: хочу додати в допис посилання на товар, якого немає в наявності, але по назві не можу знайти.

Тут все доволі просто: заходимо на сайт makeup.com.ua, копіюємо код товару і вставляємо його в пошук).

Ситуація 3: робота з хештегами. Це дуже зручний інструмент для персоніфікації інформації у відгуках, адже ми можемо "помітити" наші дописи за брендами, трендами або конкретними продуктами.

Проте! Це ще не все, адже ми можемо створювати власні хештеги, які допоможуть збирати відгуки спільної тематики у підбірки, і тим самим полегшать пошук для читачів. (Так, коли у вас 20-30 дописів, то читачі можуть знайти все необхідне в профілі, але коли постів вже 200-300+, то це вже зовсім не таке легке завдання))).

Наприклад, в мене є теги окремо для моїх відгуків про укладання кучерів (і зацікавлені дівчата та хлопці можуть продивитись не всі дописи про кучерявий метод, а поглибитись саме в мій досвід🥰), про догляд за проблемною шкірою з розацеа та про здоров'я і нутріціологію.

Тобто, це буде ваш індивідуальний тег, за яким будуть знаходитись виключно ваші відгуки, наприклад: #Тамара_заспф, "Тамара_сварювиробників, #ГуморескивідТомочки 😁.

Бонус: дуже раджу готувати дописи в примітках/текстовому редакторі або іншому сервісі, де ви можете зайвий раз перевірити текст, щось змінити та банально зберегти. Адже ніхто не застрахований від збоїв Інтернету або технічних робіт (коли я кілька разів писала один й той самий відгук черещ поганий зв'язок, то зрозуміла, що краще все ж підготуватись більш ретельно)).

Сподіваюсь, мої поради були корисними (досвідчені автори, я розумію, ви і так все знаєте, але дякую, що читаєте😘). І окрема подяка співробітникам нашої технічної підтримки, адже завдяки їм спільнота постійно вдосконалюється, додаються нові функції та можливості, що не може не радувати!) Всім добра та хороших вихідних!))

02 березня, 2024
Anna_feerie
02 березня, 2024