Anna_feerie

Як зробити активне посилання на автора в дописі та ще пару лайфхаків

Як зробити активне посилання на автора в дописі та ще пару лайфхаків

Всім привіт! За час моєї відсутності Клуб розширився, з'явились нові автори, тож я вирішила написати цей допис, щоб трохи полегшити їм написання дописів та looks 🤗.

Допомагати мені буде моя люба Комарницька Тамара (сподіваюсь, вона не проти))).

Тож, поїхали:

Ситуація перша: хочу додати активне посилання на іншого автора в своєму тексті (тобто щоб при натисканні на ім'я можна було перейти в його профіль + сам автор отримає повідомлення, що його згадали в дописі).

Для цього при написанні посту спочатку вводимо @ і далі без пробілів починаємо писати ім'я автора. Але не поспішайте, треба, щоб система почала пропонувати вам імена під задані критерії пошуку (бо коли я просто копіювала ім'я після собачки, то посилання не формувалось).

Ситуація 2: хочу додати в допис посилання на товар, якого немає в наявності, але по назві не можу знайти.

Тут все доволі просто: заходимо на сайт makeup.com.ua, копіюємо код товару і вставляємо його в пошук).

Ситуація 3: робота з хештегами. Це дуже зручний інструмент для персоніфікації інформації у відгуках, адже ми можемо "помітити" наші дописи за брендами, трендами або конкретними продуктами.

Проте! Це ще не все, адже ми можемо створювати власні хештеги, які допоможуть збирати відгуки спільної тематики у підбірки, і тим самим полегшать пошук для читачів. (Так, коли у вас 20-30 дописів, то читачі можуть знайти все необхідне в профілі, але коли постів вже 200-300+, то це вже зовсім не таке легке завдання))).

Наприклад, в мене є теги окремо для моїх відгуків про укладання кучерів (і зацікавлені дівчата та хлопці можуть продивитись не всі дописи про кучерявий метод, а поглибитись саме в мій досвід🥰), про догляд за проблемною шкірою з розацеа та про здоров'я і нутріціологію.

Тобто, це буде ваш індивідуальний тег, за яким будуть знаходитись виключно ваші відгуки, наприклад: #Тамара_заспф, "Тамара_сварювиробників, #ГуморескивідТомочки 😁.

Бонус: дуже раджу готувати дописи в примітках/текстовому редакторі або іншому сервісі, де ви можете зайвий раз перевірити текст, щось змінити та банально зберегти. Адже ніхто не застрахований від збоїв Інтернету або технічних робіт (коли я кілька разів писала один й той самий відгук черещ поганий зв'язок, то зрозуміла, що краще все ж підготуватись більш ретельно)).

Сподіваюсь, мої поради були корисними (досвідчені автори, я розумію, ви і так все знаєте, але дякую, що читаєте😘). І окрема подяка співробітникам нашої технічної підтримки, адже завдяки їм спільнота постійно вдосконалюється, додаються нові функції та можливості, що не може не радувати!) Всім добра та хороших вихідних!))