Елена

Кристалічний концентрат для ванни "Антистрес"

Кристалічний концентрат для ванни "Антистрес"

Вітаю 👋

Надивилася я тут краси і собі захотіла також. Я жертва реклами, бо мене звабив колір 🫣 Та добре, що концентрат такий же дієвий, як і гарний.

Брала я його собі у якості допоміжного засоба. Я приймаю магній, та іноді мені здається, що приймаю, що не приймаю, а ефект один. Заспокоюю себе тим, що без нього було б ще гірше 🙈

То ж, що ми маємо? Концентрат яскраво-блакитного кольору, густий, нагадує кристали солі. Має доволі сильний аромат лаванди. Перед застосуванням виробник рекомендує перемішати концентрат.

Особливості кристалічного концентрату для ванн «Антистрес» від Bisheffect:
- застосовується в бальнеології;
- має заспокійливу і гармонізувальну дію;
- знижує рівень втоми;
- нормалізує діяльність нервової системи;
- підтримує функціональність опорно-рухового апарату;
- насичує організм магнієм трансдермально;
- бореться з больовими відчуттями після фізичного навантаження.

Спосіб застосування: в ванну (на 100 л води), температурою 35-40 ° С, додати і розвести 100-150 мл кристалічного концентрату. Приймати ванну протягом 15-20 хв.

Як я користуюся?

Роблю ванночки для ніг. Це такий лайт варіант. Коли хочеться трохи розслабитися, або якщо напружені м'язи ніг. А от коли треба заспокоїтись та попрацювати з усім тілом, тут вже я йду приймати душ з концентратом. Відразу скажу, що я маю ванну. Але під час війни я заробила собі фобію 😔 Коли живеш у прифронтовій зоні, то навіть миєшся швидко... Тому я перейшла на душ. Я роблю собі щось на кшталт скрабу. Дрібна сіль + концентрат. Пропорції десь 1/4 або 1/3. Наношу на усе тіло, окрім обличчя та шкіри голови. Навіть на стопи. Трохи чекаю, потім змиваю водою. Під кінець прийому душа я вже десь в нірвані ) Розслабляються навіть глибокі м'язи. У голові наче метелики літають. Чистий кайф )

То ж, якщо сумніваєтеся, не сумнівайтеся. Засіб дієвий і навіть дуже.

Усім спокою та тихої ночі!