Strange Love

Масло Nuxe: Розкіш на грані розорення

Масло Nuxe: Розкіш на грані розорення
Масло Nuxe: Розкіш на грані розорення

Сухе золоте масло Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil – це багатофункціональний засіб, який підходить для догляду за шкірою та волоссям. Давно мріяла його спробувати, тому вирішила почати знайомство з найменшого формату.

Одразу поставтеся до цього засобу як до елементу певного ритуалу по догляду. Очевидно, що на ринку існують більш ефективні склади та компоненти, проте Nuxe Huile - історія про красиву хотілку.

Перше, що відчуваєш після нанесення, – це прекрасний білоквітковий аромат. Він не нав'язливий, але стійкий і приємний. Цей аромат уже став коронним для бренду Nuxe, існують навіть парфуми з цією ж віддушкою. Запах ніжний і жіночний, з нотами апельсинового цвіту, кокосового молочка та ванілі. Виходить дуже сонячна/пляжна комбінація в дусі Terracotta від Guerlain.


Масло дійсно "сухе", тобто воно не жирне і не липке. Легко наноситься і швидко вбирається, не залишаючи відчуття плівки на шкірі. Це робить його ідеальним для використання влітку, коли шкіра потребує легкого та зволожуючого догляду. До того ж цей розкішний шиммер!


Це один з найуніверсальніших продуктів, які я коли-небудь використовувала. Його можна наносити на обличчя, тіло, волосся. Кажуть, це секрет приємного аромату та сяючої шкіри багатьох француженок.


Масло робить шкіру гладенькою та сяючою, воно бореться з лущенням та тьмяністю. Волосся з Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil стає слухнянішим та більш блискучим.


Засіб дуже сподобався, тому доведеться брати більший формат. Подарувати собі його на ДН? 🤔

Масло Nuxe: Розкіш на грані розорення
Масло Nuxe: Розкіш на грані розорення