#howmuchispendonfacecare Вартість догляду
жінкою бути дорого
Ta_nyaaaaaaa ☺️підняла класну тему, хочу порахувати свій догляд. Але не тільки обличчя, а все тіло. Хештег окремий робити, чи що)
Категорія очищення та зволоження обличчя, догляд за волоссям та тілом.
Наче кучка невеличка, 😄зараз перевіримо ціни😥
Якраз деякі продукти закінчились, цифра буде менше, а деякі я щє не встигла купити. Це без урахування аксесуарів.
ОБЛИЧЧЯ
- Міцелярна вода для зняття макіяжу із зеленим чаєм - 214 грн
- Відлущувальний гель для обличчя - 420 грн
Міцелярка з квітня 2023 та вже добігає кінця. Гель з жовтня 2023, але він просто вічний, як на мене. Гель другий для вмивання від NS Cosmetics щойно закінчився, можемо до суми додати 195 грн, а можемо і ні.
- Тонік NS Cosmetics Золота троянда - 210 грн
- Малелярний крем EZR Clean Beauty - 767грн
- Біометрична олійка EZR Clean Beauty - 350 грн
- Бальзам для губ живильний "Полуниця" - 195 грн
Тонік з грудня 2023, крем з липня 2023😮я не могла ним в літку часто користуватись, заважкий для моєї шкіри. Олійка з зими і теж активно користуюсь, треба завершити до настання спеки. Бальзамчик тільки купила і я в захваті!
Загальна сума 2086рн(+-195)=2281грн.
А ще планую докупити убтан.
ВАУ! йдем далі
ВОЛОССЯ
- Твердий шампунь для жирної й нормальної шкіри голови Sue Basic - 270 грн
- Кондиціонер для пошкодженого волосся Barwa Barwy Botaniki - 162 грн
- Комплекс 5 олій для волосся Vins - 165 грн
- Незмивний кондиціонер "Пом'якшувальний абрикос" Anwen - 264 грн
Шампунь от от купила, кондиціонер вже на грані завершення, хоч і купувала в грудні. Олійка з грудня і я тільки раз спробувала нанести її на корені - це щось казкове було з моїм волоссям😍, якщо ще три рази так нанесу, то вона закінчиться. Задовбав мене, вічний лівін😂 йому рік, він ось ось нарешті відійде в кращій світ. Його враховую все ж доглядом, а не стайлінгом.
Загальна сума 861 грн.
Це в мене немає масок. Так і не наважусь їх купити.