Pilirina 💛💙

Очищає, доглядає, не сушить шкіру – чи можливо все це у бюджетному сегменті? ТАК!

Очищає, доглядає, не сушить шкіру – чи можливо все це у бюджетному сегменті? ТАК!
Очищає, доглядає, не сушить шкіру – чи можливо все це у бюджетному сегменті? ТАК!

Хочу поділитися своїм найбюджетнішим відкриттям – пінкою для вмивання від ТМ Біокон 🍑, що побачила у рекомендацях польськоі блогера-технолога, якій я довіряю у виборі косметичних покупок із різних цінових категорій.

Вода, гліцерин, натрію лаурилглюкозакарбоксилат, лаурилглюкозид, ПЕГ-32, цетеарет-20, кокобетаїн, натрію кокоілглутамат, натрію кокоамфодіацетат, ПЕГ-7 гліцерил кокоат, кислота лимонна, олія , метилізотіазолінон, метилхлорізотіазолінон , парфумерна композиція, бутилфенілметилпропіонал, цитронелол, лимонен, ліналол.

Має делікатний склад, гарну базу, активні складники, але дешеві консерванти. У цілому, за співвідношенням ціни-якості пінка класна.

У пінки приємний косметичний аромат, не хімозний, як подібні бюджетні вмивачки. Чудово тримає пінну формулу, не осідає швидко, як деякі аналоги та легко розноситься по шкірі.

Алергіі не викликала. Немає відчуття стягування шкіри після вмивання.

Пінка не очищує до скрипу, як гідрофільна олійка, проте не залишає частки макіяжу - спонж із тоніком завжди ідеально чистий.

Витрачається досить економно - вистачає на 1.5-2 місяці регулярного використання. Якщо врахувати ще й бюджетну вартість такого продукту то іі точно варто спробувати.

Звісно, так! Як бачите, пінку для вмивання "Персик + Алое" купувала неодноразово, тож можу сміливо іі рекомендувати. Недарма вже вкотре повертаюся саме до неї та і надалі планую купувати. Це той самий продукт у ванній кімнаті до якого завжди тягнеться рука.

Повірте, вам теж може сподобатися цей засіб більше, ніж більш дорогі продукти для вмивання.