Викидаю майже повну банку тонального
Це не допис про "поганий" тональний, який наробив на обличчі біди, викликав алергію або висипання. Ні, ні, ні! Але через комплекс факторів я змушена з ним попрощатись і зараз розкажу, чому.
Тож, перший момент - відтінок.
Мені не пощастило придбати 13 номер з тої злощасної партії, коли виробник наплутав і найсвітліший відтінок зробив найтемнішим. От правда, колір мулатки, не інакше. Якщо у вас раптом трапилась така ж ситуація, не поспішайте сварити магазин та грішити на підробку - я з'ясувала в офіційного дистриб'ютора, що така ситуація дійсно мала місце на виробництві, тож магазин ніяк на це не може вплинути.
Я ж зі своєю світлою шкірою могла користуватись цим тональним виключно в суміші з білим аджастером (причому в співвідношенні майже 1:1). Тому не дивно, що аджастер закінчився доволі швидко, а от розхід тону був мінімальним.
Другий нюанс: об'єм.
І тут, здавалося би, на що ти скаржишся - це ж круто, коли продукт має великий об'єм та при цьому коштує доволі бюджетно. З одного боку, так, а з іншого, мені важко уявити, як в принципі можна використати 100 мл тонального засобу на одне обличчя за рік (і це третій пункт - термін використання після відкриття становить 12 місяців).
Коли я мала лише один продукт для тонування, то баночки в 30 мл мені вистачало мінімум на півроку. Тож, навіть при регулярному використанні максимум, що я змогла б використати - 50-60 мл, а це половина баночки 🤷
І останній нюанс: я люблю мати в своєму арсеналі кілька продуктів.
І, як не дивно, поступово встигаю використати їх всі - всі, окрім Колагену)). Звісно, не купую нових, поки один зі старих не наближається до закінчення. Для бездоганних стійких макіяжів мені потрібен Estee Lauder Hydra Futurist, тоненьке сяюче покриття Eveline Lumi - прекрасний варіант на щодень, Purito BB дає максимальне перекриття і маскує почервоніння... А ще ж сухі мінеральні основи, на які я переходжу влітку)) Ну, не можу я відкласти всі свої запаси, щоб користуватись лише одним продуктом🙃.
Тому, незважаючи на те, що Enough Collagen наноситься на обличчя сам собою, має хороше перекриття та сяючий корейський фініш, мушу прощатись з ним, адже придбала його минулої зими. І як би мені не хотілося спробувати версію з пептидами та Whitening, навряд чи наважусь, бо розумію, що все одно доведеться більшу половину флакону викинути, а це якось зовсім не раціонально🤷.
Діліться вашим досвідом - комусь взагалі вдавалось використати 100 мл тонального протягом року?)
Коментарі (0)