Anna_feerie

Викидаю майже повну банку тонального

Викидаю майже повну банку тонального
Викидаю майже повну банку тонального

Це не допис про "поганий" тональний, який наробив на обличчі біди, викликав алергію або висипання. Ні, ні, ні! Але через комплекс факторів я змушена з ним попрощатись і зараз розкажу, чому.

Викидаю майже повну банку тонального

Мені не пощастило придбати 13 номер з тої злощасної партії, коли виробник наплутав і найсвітліший відтінок зробив найтемнішим. От правда, колір мулатки, не інакше. Якщо у вас раптом трапилась така ж ситуація, не поспішайте сварити магазин та грішити на підробку - я з'ясувала в офіційного дистриб'ютора, що така ситуація дійсно мала місце на виробництві, тож магазин ніяк на це не може вплинути.

Я ж зі своєю світлою шкірою могла користуватись цим тональним виключно в суміші з білим аджастером (причому в співвідношенні майже 1:1). Тому не дивно, що аджастер закінчився доволі швидко, а от розхід тону був мінімальним.

І тут, здавалося би, на що ти скаржишся - це ж круто, коли продукт має великий об'єм та при цьому коштує доволі бюджетно. З одного боку, так, а з іншого, мені важко уявити, як в принципі можна використати 100 мл тонального засобу на одне обличчя за рік (і це третій пункт - термін використання після відкриття становить 12 місяців).

Коли я мала лише один продукт для тонування, то баночки в 30 мл мені вистачало мінімум на півроку. Тож, навіть при регулярному використанні максимум, що я змогла б використати - 50-60 мл, а це половина баночки 🤷

І, як не дивно, поступово встигаю використати їх всі - всі, окрім Колагену)). Звісно, не купую нових, поки один зі старих не наближається до закінчення. Для бездоганних стійких макіяжів мені потрібен Estee Lauder Hydra Futurist, тоненьке сяюче покриття Eveline Lumi - прекрасний варіант на щодень, Purito BB дає максимальне перекриття і маскує почервоніння... А ще ж сухі мінеральні основи, на які я переходжу влітку)) Ну, не можу я відкласти всі свої запаси, щоб користуватись лише одним продуктом🙃.

Тому, незважаючи на те, що Enough Collagen наноситься на обличчя сам собою, має хороше перекриття та сяючий корейський фініш, мушу прощатись з ним, адже придбала його минулої зими. І як би мені не хотілося спробувати версію з пептидами та Whitening, навряд чи наважусь, бо розумію, що все одно доведеться більшу половину флакону викинути, а це якось зовсім не раціонально🤷.

Діліться вашим досвідом - комусь взагалі вдавалось використати 100 мл тонального протягом року?)