SomovaFM

Свіжість яблока з лаймом у вашій ванній від Sovka Skincare

Красуні, розказую і показую ще один чудовий засіб від життерадісного Українського бренду Sovka Skincare - Гель для душу «Яблуко Лайм»🍏

Гель представлений у прозорій пляшечці, аби можна було оцінити його насичений зелений колір, який просто повертає в літо. При намилювані піна стає просто білою, ніяких шкідливих барвників в засобі немає.

Консистенція середньої густоти. Засіб легко витікає з пляшечки, але й не розтікається по всьому тілу чи мочалці. З невеликої кількості засобу образується пухка піна.

Свіжість яблока з лаймом у вашій ванній від Sovka Skincare
Свіжість яблока з лаймом у вашій ванній від Sovka Skincare

Аромат це взагалі щось нереальне, ну вміє Sovka це робити. Він повертає в свіже літо. Запах не хімозний, не дуже гучний, цим він і приємний. Це дуновіння вітру у яблуневому саду із сусідньої річки. Це аромат соковитого свіженарізаного яблука та соку лайму для освіжаючого лимонаду.

Після змивання аромат на тілі не залишається, нажаль. Але добре відчутний від час купання, стає більш солоденьким, як цукерка, та наповнює душову. Шкіру гель не сушить, не стягує та не залишає плівки чи відчуттів незмитого засобу. Тільки гладке та зволожене тіло.

В асортименті бренду є чимало інших ароматів, то ж тепер хочеться випробувати їх всі, при тому і ціна дуже приємна.