Spodobaieva Maryna

MERMADE

MERMADE

Дуже довго думала з чого почати, сьогодні навіть ходила в пошуках Wow боксу, але найбільше мене цікавила ензимна маска для обличчя, яку так хвалили дівчата на MUC, особливо saybeautyk 🤍

Почнемо з пакування, була захисна плівка, це плюс, що маскою ніхто не користувався, дуже приємний пластик і щільна кришечка. На лицьовій стороні нас зустрічає напис «Geez…I’m doing my best» для мене це виглядало так «я зроблю все можливе, щоб ти була задоволена своєю шкірою». Термін придатності після відкриття 3 місяці, але думаю це можливо. Маска без силікону та фізичних ексфоліантів.

Ензина маска дуже підійшла моїй проблемній та чутливій шкіри, вона сприяє ефективному очищенню пор, ексфоліації та регенерації клітин.

Склад: Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, Hexylene Glycol, Dipropylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Fructose, Glucose, Sucrose, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Protease, Subtilisin, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Parfum, [+/- May contain: CI 16255, CI 42090].

Головні компоненти:

· це активні ензими Protease, Subtilisin, що допомагають делікатно оновити шкіру;

· олія Ши глибого зволожити і зробити більш сяючою;

· олігосахариди та сечовина знімають подразнення та заспокоюють шкіру;

· пентиленгліколь прискорює проникнення ензимів;

· гіцерин підтримує водний баланс.

Спосіб застосування: нанести тонким шаром на вологу шкіру обличчя, уникаючи зону навколо очей. Залишити на 3-5 хвилин. Має легку гелеву текстуру з приємним дівчачим кольором, не обтяжує, не стягує і приємно відчувається на шкірі.

Я приємно здивована маска зробила шкіру зволоженою, гладенькою, стали менш помітні пори, шкіра приємна на дотик і вирівнявся тон обличчя, що ще хотіти?

Признаюся, до MERMADE відносилась скептично, коли вони тільки вийшли, за пакування думала, це косметика для діток чи підлітків. Зараз моя думка колосально змінилася, це прогресуючий український бренд з приємною ціновою політикою. Обов’язково з часом спробую ще щось.

MERMADE
MERMADE
MERMADE