Mila__Mi

Новинка для волосся від TINK, яка тепер займає почесне місце на моїй косметичній поличці

Новинка для волосся від TINK, яка тепер займає почесне місце на моїй косметичній поличці

Цю незмивашку мені порадила моя знайома, вона вже протестувала її на собі (я бачила ефект, мені дуже сподобався). І я звичайно також захотіла його спробувати 😁 Бо хто я така, щоб пройти повз новинки свого улюбленого бренду? 👀

Оформлення я вам скажу таке стильне 🤩 Наче як американський професійний засіб, клас мені дуже подобається.

На зворотній стороні можна знайти детальну інформацію про засіб: опис, призначення та рекомендації щодо застосування, склад та інша інформація про виробника.

З такого цікавенького та працюючого зі структурою волосся, можу виділити:
Гідроліз шовку - зволожує та живить волосся
Гідролізат кератину - зміцнює волосся та покращує його зовнішній вигляд
Пентиленглігоколь (гідроліт 5) - багатофункціональний зволожувач
Фосфоліпіди - відновлюють нормальну структуру ліпідного балансу
Ліпіди та цераміди - відновлюють природний баланс ліпідів шкіри, надають м'якість та еластичність, покращують структуру волосся та запобігають трансепідермальній втраті вологи
Молочна кислота - зволожує, посилює синтез колагену, підвищує еластичність волосся
Гліцерин - зволожує та утримує вологу
Амодиметикон - забезпечує глибоке кондиціювання, відновлення структури пошкодженого волосся, працює як термозахист, зберігає колір, надає блиску та сяйва волоссю

Як я вже сказала вище формат засобу - спрей-розпилювач. Для мене це найзручніший формат незмивашки, аніж ті, які потрібно діставати з банки, намазюкувати на волосся, потім йди мити руки, бо вони всі у тому засобі і його постійно виходить забагато.

Я як вперше спробувала спреї-розпилювачі, так к іншому формату незмивашок повертатися взагалі не хочу 🙌🏻

Аромат приємний, при розпиленні одразу відчувається троянда 🌹 та ще мікс якихось квітів. Знаєте, це як прийшов до когось з родичів на ювілей і там у вазах стоїть неймовірна кількість ароматних букетів. Ось, якось так 😁 Ну, а ще додатково відчуваю віддалену кавову нотку. Оо я згадала, що він мені нагадує - сироватку під очі від Tink, точно, точно 👌🏻

Аромат після використання ще точно залишається на волоссі впродовж цілого дня.

Колір білий, а точніше я би навіть сказала напівпрозорий 🤔

Текстура - кремово-емульсіонна

Спрей використовую на вологе волосся, після миття голови. В основному розподіляю саме на ковтуни для полегшення розчісування.

З використанням масок ковтунів звичайно не так багато, але бувають. І ще, інколи не буває часу нанести маску чи бальзам і я можу просто помити голову шампунем і оо так, привіт купка небажаних ковтунів 🤪, які потім дуже важко розчісувати та і волосся добряче так виривається ...

Тому на допомогу мені приходять такі незмивні крем-спреї. Взагалі, мені дуже полюбився такий формат засобу для додаткового догляду за волоссям.

Це швидке та ефективне рішення не тільки для полегшення розчісування волосся, але й ще для гарного візуального ефекту 😉

Використання:
Отже, при розпиленні тримаю спрей на відстані 10-15 см від волосся і бризкаю саме на ковтуни. Частіше за все це зазвичай від 3 до 5 бризків по всій довжині.

Потім я чекаю буквально 1 хв, аби засіб краще проникнув в структуру волосся. І вже потім починаю його розчісувати (в галереї можете побачити ефект, після розчісування вологого волосся).

Після чого сушу його феном.

🔸вологе волосся і справді набагато легше розчісується.

Таким чином при полегшанному розчісуванні, менше висмикується волосся (особливо коли воно і без того лізе, то для мене це величезний +)

🔸пом'якшує

🔸робить волосся більш гладеньким та шовковистим

🔸підвищує його еластичність

🔸надає природнього блиску

🔸має антистатичний ефект

🔸не обтяжує волосся та не впливає на швидкість його забруднення

🔸не залишає на волоссі відчуття липкої плівки

Особисто я дуже задоволена данним крем-спреем, починаючи від ціна-об'єм, закінчуючи ароматом та ефективність. Однозначно можу рекомендувати 💖

Дякую всім за увагу 🧡