Новинка для волосся від TINK, яка тепер займає почесне місце на моїй косметичній поличці
Крем-спрей для волосся TINK
Цю незмивашку мені порадила моя знайома, вона вже протестувала її на собі (я бачила ефект, мені дуже сподобався). І я звичайно також захотіла його спробувати 😁 Бо хто я така, щоб пройти повз новинки свого улюбленого бренду? 👀
Оформлення:
Оформлення я вам скажу таке стильне 🤩 Наче як американський професійний засіб, клас мені дуже подобається.
На зворотній стороні можна знайти детальну інформацію про засіб: опис, призначення та рекомендації щодо застосування, склад та інша інформація про виробника.
Склад:
З такого цікавенького та працюючого зі структурою волосся, можу виділити:
Гідроліз шовку - зволожує та живить волосся
Гідролізат кератину - зміцнює волосся та покращує його зовнішній вигляд
Пентиленглігоколь (гідроліт 5) - багатофункціональний зволожувач
Фосфоліпіди - відновлюють нормальну структуру ліпідного балансу
Ліпіди та цераміди - відновлюють природний баланс ліпідів шкіри, надають м'якість та еластичність, покращують структуру волосся та запобігають трансепідермальній втраті вологи
Молочна кислота - зволожує, посилює синтез колагену, підвищує еластичність волосся
Гліцерин - зволожує та утримує вологу
Амодиметикон - забезпечує глибоке кондиціювання, відновлення структури пошкодженого волосся, працює як термозахист, зберігає колір, надає блиску та сяйва волоссю
Формат засобу:
Як я вже сказала вище формат засобу - спрей-розпилювач. Для мене це найзручніший формат незмивашки, аніж ті, які потрібно діставати з банки, намазюкувати на волосся, потім йди мити руки, бо вони всі у тому засобі і його постійно виходить забагато.
Я як вперше спробувала спреї-розпилювачі, так к іншому формату незмивашок повертатися взагалі не хочу 🙌🏻
Аромат, колір та текстура:
Аромат приємний, при розпиленні одразу відчувається троянда 🌹 та ще мікс якихось квітів. Знаєте, це як прийшов до когось з родичів на ювілей і там у вазах стоїть неймовірна кількість ароматних букетів. Ось, якось так 😁 Ну, а ще додатково відчуваю віддалену кавову нотку. Оо я згадала, що він мені нагадує - сироватку під очі від Tink, точно, точно 👌🏻
Аромат після використання ще точно залишається на волоссі впродовж цілого дня.
Колір білий, а точніше я би навіть сказала напівпрозорий 🤔
Текстура - кремово-емульсіонна
Трохи про використання:
Спрей використовую на вологе волосся, після миття голови. В основному розподіляю саме на ковтуни для полегшення розчісування.
З використанням масок ковтунів звичайно не так багато, але бувають. І ще, інколи не буває часу нанести маску чи бальзам і я можу просто помити голову шампунем і оо так, привіт купка небажаних ковтунів 🤪, які потім дуже важко розчісувати та і волосся добряче так виривається ...
Тому на допомогу мені приходять такі незмивні крем-спреї. Взагалі, мені дуже полюбився такий формат засобу для додаткового догляду за волоссям.
Це швидке та ефективне рішення не тільки для полегшення розчісування волосся, але й ще для гарного візуального ефекту 😉
Використання:
Отже, при розпиленні тримаю спрей на відстані 10-15 см від волосся і бризкаю саме на ковтуни. Частіше за все це зазвичай від 3 до 5 бризків по всій довжині.
Потім я чекаю буквально 1 хв, аби засіб краще проникнув в структуру волосся. І вже потім починаю його розчісувати (в галереї можете побачити ефект, після розчісування вологого волосся).
Після чого сушу його феном.
Ефект після використання:
🔸вологе волосся і справді набагато легше розчісується.
Таким чином при полегшанному розчісуванні, менше висмикується волосся (особливо коли воно і без того лізе, то для мене це величезний +)
🔸пом'якшує
🔸робить волосся більш гладеньким та шовковистим
🔸підвищує його еластичність
🔸надає природнього блиску
🔸має антистатичний ефект
🔸не обтяжує волосся та не впливає на швидкість його забруднення
🔸не залишає на волоссі відчуття липкої плівки
Особисто я дуже задоволена данним крем-спреем, починаючи від ціна-об'єм, закінчуючи ароматом та ефективність. Однозначно можу рекомендувати 💖
Дякую всім за увагу 🧡
Коментарі (0)