Elaine

Дещо для сяючого погляду зранку

Дещо для сяючого погляду зранку

Привіт всім прихильницям краси! Розповім трохи про свій досвід використання освітлювальних гідрогелевих патчів під очі від українського бренду Mermade - Glow Up Patch. 💫

Колись тестувала схожі продукти від різних виробників - корейських, європейських і звісно українських. Різниці не побачила ніякої, патчі працюють поки ними користуються. Тому вирішила, що якщо мені кортить зранку позбутися маленьких прупухлостей під очима, то з цим впорається і бюджетний український виробник.

Пару слів щодо основних діючих речовин у складі цих гідрогелевих патчів:

- Кофеїн: активізує мікроциркуляцію крові, зменшуючи набряки та вираженість слідів втоми;

- Екстракт троянди: тонізує, освіжає та зміцнює шкіру;

- Екстракт перлів: освітлює темні кола під очима і надає шкірі сяйво.

Плюс антивікова дія: зменшення виразних ознак старіння та уповільнення появи зморшок.

Що я побачила на практиці: патчі гарної (стандартної) форми, не маленькі; сироватки у баночці багато; якщо після ненесення патчів притримати їх хвилинку, вони наче схоплюються і потім не сповзають, тому можна паралельно займатись своїми справами; з моїми невеликими вранішніми набряками під очима справляються гарно + за два тижні використання помітила, що трошки висвітлилась шкіра під очима (а може це ефект плацебо😅). Раніше користувалась жовто-блакитними патчами цього ж виробника - якщо порівнювати, то рожеві сподобались більше, шкіра після них більш зволожена. Але на якусь антивікову дію чи накопичувальний ефект раджу не розраховувати, просто додаткове зволоження для ваших оченят та більш свіжий погляд зранку;)

Дещо для сяючого погляду зранку